Arda kesin gidiyor!

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Genç yıldız evlilik planları yaptığı Sinem Kobal'ın İngiltere'de yaşamak istemesi, Liverpool un da diretmesiyle ayrılık kararı aldı.
05/01/10 16:57
haber_ic_198299.jpg

GAZETE HABERTÜRK / Engin ATAY
Galatasaray’la Kaptan Arda Turan’ın yolları ayrılıyor... Daha da net söylemek gerekirse Arda artık seneye yok!..
Çünkü, iki dayanılmaz tutku futbolcuyu Sarı-Kırmızılı formadan koparmaya hazırlanıyor. Öncelikli olarak Arda, şu anda birlikte olduğu kız arkadaşı Sinem Kobal’la evlilik planları yapıyor. Ancak planın bir parçası var ki, önemlimi önemli!.. Zira aynı zamanda bir dizi oyuncusu da olan SinemKobal evlendikten sonra İngiltere’de yaşamak istiyor. Bu da geleceğini paylaşacağı Arda’nın bu ülkeye uçması anlamına geliyor. Nasıl gelmesin ki, Arda, yalnızca Sinem’in değil Ada’nın ünlü kulübü Liverpool’ün de yakın kıskacında... Liverpool, Arda’yı Arda da Liverpool’ü çok istiyor. Şimdilerde gizleseler de, yalanlasalar da Arda’yla Liverpool çoktan anlaştı bile...
İşte bu iki ‘tutku’ bir araya gelince Arda’nın Galatasaray’dan ayrılması kaçınılmaz bir son olarak karşımıza çıkıyor. Arda, çok sevse de G.Saray’la haziran ayında yollarını ayıracak. Çünkü öbür yakada SinemKobal ve Liverpool ikilisi duruyor.
POLAT’I İKNA EDECEĞİNE EMİN
İki aşk arasında kalan oyuncunun Tayland’ın Phuket Adası’na tatile gitmeden önce menajeri Ahmet Bulut’la Sinem’i de yanına katarak üçlü zirve yaptığı ve sezon sonunda ayrılma kararı aldığı vurgulandı. Şimdi bütün mesele Başkan Adnan Polat’ı ikna etmeye kalıyor. Polat’ın Arda’yı 16 milyon Euro’dan aşağı satmaya niyeti olmadığı gibi, “Arda’nın gelecekle ilgili kararını ben belirlerim” sözleri futbolcu için önemli bir engel teşkil ediyor. Fakat, Arda, Polat’ı ikna edeceğinden adı gibi emin duruyor.
DÜĞÜN NE ZAMAN?
Arda Turan ve Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde ailelerine de danışarak evlilik kararı aldı. Yaklaşık 10 yıldır arkadaş olan ikilinin bu kararları aileler tarafından da onaylandı. Arda ile Sinem, nisan ayında önce nişan töreni
yapacak. Genç âşıklar, temmuzda ise görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirecek. Aynı dönemde de Arda’nın Liverpool’a imza atacağı vurgulanıyor.

KAYNAK: http://www.htspor.com/spor-haber/198299-Arda-kesin-gidiyor.aspx :cool:

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
İmzayı görene kadar inanmamak lazım :).

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Gitsin kendisini Türkiye Futbol Cehenneminden kurtarsın...

Bir Beşiktaşlı olarak rakibimizin kan kaybedeceği için istemiyorum bunu...

Türkiye nin bir yeteneğinin bizim medya ve kendini taraftar sananların elinde yok olmaması için istiyorum...

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Gitsin kendisini Türkiye Futbol Cehenneminden kurtarsın...

Bir Beşiktaşlı olarak rakibimizin kan kaybedeceği için istemiyorum bunu...

Türkiye nin bir yeteneğinin bizim medya ve kendini taraftar sananların elinde yok olmaması için istiyorum...

Ben de bir Beşiktaşlı olarak sana sonuna kadarkatılıyorum. Türkiye'de kendini bitireceğine, Avrupada oynasın.

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
her avrupaya giden star olacakmış gibi konuşuyonuz etmeyin eylemeyin gidip kendini yakmasınn burda biraz daha pişmesi gerekir ama İnşallah başarılı olur

teknologs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence arda gidecek ve hüsrana uğrayıp fatih tekke gibi geri gelecek..yazık edecek kendine..

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben galatasaraylı olarak ardanın gitmesini istemiyorum.Ama sezon sonu belki olabilir.Yada yönetimin ardanın ayarında takımı yönetebilecek güçlü bir oyuncu almalıdır yoksa sezonun sonunu göremeyebiliriz takım zaten şu anda kör topal gidiyor inşallah bir tatlıya bağlanır.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bir GS'li olarak gitmesine hiç üzülmem.Ama giderse kendine etmiş olur.Arkadaşında dediği gibi Fatih Tekke gibi olur sonu geri gelir.Ama kendisinin bileceği iş.Hayırlısı olsun...

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende olaya farklı bir boyut kazandırarak bu hbr yalandiyom.ARDA TURAN EVLENMİYO.Bugün yazılan haberler ne ailemin ne de kız arkimin umrumda değil dedi ben tatildeydim haberim bile yoktu dedi yani yln haber arda öyle bir kız istedi diye ülk sini taşımaz bir de sanki arda ile 24 saat birliktelerde ona göre yazıyolar tmm çıkıyorlar ama vur dedinmide öldürüyor bu magazin basını yok evlenecekmiş yok transfermiş yalan dolan hele de bu hbr sinem istedi diyeim bu sinemin ardayı sevmediğini gösterir ingiltere şartı mı koymuş yani seven türkiyede karısı olur ada dada bak kewellın karısına kocasına ne kdr hasret kaldı

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arda pişecekse avrupa da pişecek. Tuncay bile yedek kalmasına vasat takımlarda oynamasına rağmen futbolunun üstüne çok şey kattı.
Konu milli takıma gelince Avrupa da oynayan futbulcumuz yok diye yakınmasını biliyoz...Sürekli yabancı futbolcularla bir tutulmadıkları için isyan edeceklerine gitsin onayabilecekleri takımlarda oynasınlar...

gameovermee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hergün çıkan uydurma haberlerden. arda dün gidiyordu bugün gidiyor yarın gidiyor vs vs vs.... gidecegi zaman kendisi açıklar zaten.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Güle güle..::)

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
gitsin ülkeye döviz lazım

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Avrupa'da 5 metre top süremez....

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İmzayı attığını görmeden inanmam.

saayborg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gitsin artık, şu gidecek-gitmeyecek sorunu netleşmiş olsun bari ;)