Arda Atletico Madrid'de!

SARKAT

Profesör
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
3,778
Reaksiyon puanı
68
Puanları
48
arda-aslanforma-34471_501.jpg

Dün gece aniden İstanbul'a gelen Atletico Madrid Kulübü'nün başkanı Enrique Cerezos ile bugün Çırağan Oteli'nde bir araya gelen milli oyuncu İspanyol kulübü ile ön sözleşme imzaladı.



Menaceri Ahmet Bulut ile görüşmeye giden Arda Turan'ın, 2 saat süren pazarlık sonrası ön sözleşmeye imza attığı öğrenildi..
Cerezos'un bu gelişmeler sonrası Galatasaray Kulübü'ne giderek Başkan Adnan Polat ile görüşmesi ve Arda'nın bonservisini alması bekleniyor..
TEKLİF HARİKA
Atletico Madrid'in Başkanı, Arda'nın transferi için ne denli istekli olduğunu bizzat İstanbul'a gelerek etti. Daha önce Sarı-Kırmızılı kulübe yazılı olarak 12,5 milyon euro teklif eden İspanyol Kulübü, gerekirse rakamı yüksetmeye hazır olduğunun sinyalini de verdi.
AÇIKLAMAYI GALATASARAY KULÜBÜ YAPAR
Konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmaktan kaçınan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Atletico Kulübü Başkanı Enrique Cerezos ile bir görüşme yaptık. Net bir şey yok. Ben şimdi bir açıklama yapamam. Onu Galatasaray Kulübü yapar" şeklinde konuştu.
GALATASARAY CAMİASI AYAĞA KALKTI: BU YÖNETİM ARDA'YI SATMAMALI
Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, Arda'yı transfer etmek isteyen Atletico Madrid Başkanı ile görüşmesi sarı kırmızılı camiada olumlu karşılanmadı. 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongre öncesinde bu transferin gerçekleşmesini doğru bulmayan sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri, Polat'ın bu konuyu seçimden sonra göreve gelecek yönetime bırakması gerektiğini söylediler.
FARUK SÜREN: "Bu yönetimin yetkisi var mı yok mu, hukukçular arasında bile tartışılıyor. Ben bilemiyorum bu durumda hangi yetki ile satılacak. Normalde Arda'nın satılmasını doğru buluyorum. Arda gidip yeteneklerini daha geliştirmeli. Satışına obsiyon koymalı ve geri G.Saray'a dönmeli. Ancak bunu bu yönetim değil, 14 Mayıs'tan sonra göreve gelen yönetim kurulu yapmalı."
HAYRETTİN KOZAK: "Daha önce yaşanmamışları yaşıyoruz. Bu yönetim var mı yok mu bilmiyorum. Bu satış nakit ihtiyacını gidermek içinse, bu işi gelecek yönetime bırakmak en doğrusu. Arda son dönemin en değerli futbolcusu, kendi alt yapımızdan yetişmiş. Böyle bir değer elde tutulmalı. Bugün Mecidiyeköy'deki araziyi kulübün çok hayrına bile olsa bu yönetim satabilir mi? Kongreye getirip izin alması gerek. Bu durumdaki yönetimin bu işi yürütmemesi gerek. Daha önce başkanımız Adnan Polat, Arda'nın etrafında takım kurduğunu söylüyordu. Şimdi ne oldu."
MEHMET HELVACI: "Yapmamaları gerek. Seçim sonrasında göreve gelen yönetim kurulu bu konuda karar vermeli. Bence zaten Arda satılmamalı çünkü çok önemli bir değer ve kaptanımız. Son dönemde bu ülkede yetişen en önemli oyuncu. G.Saray büyük takımdır, büyük oyuncuları alır. Arda'yı satmamalı Arda gibi değerli oyuncular almalıyız."
AHMET ÖZDOĞAN: "Arda'nın bu dönem satılması yüzdü yüz yanlış olur. Seçimden sonra gelen yönetim, yeni teknik adamı ile oturur ve Arda'ya takımda gerek olup olmadığına karar verir. Etik olarak Adnan Polat'ın bu işi gelecek yönetime bırakması gerek. G.Saraylılık bunu gerektirir. Diyelim ki, yapılan teklif çok cazip ve kulübün olağanüstü lehine. O zaman Adnan Polat, 22 Nisan'da başkan adayları belli olduktan sonra, adayları çağırıp fikirlerini sormalı ve bir consensus oluşturduktan sonra Arda'nın satışına izin verilmeli. Aksi halde G.Saray zarar görür."
FATİH GÖKŞEN: "İbra olmamış bir yönetimin seçim öncesinde Arda'yı satması düşünülemez. G.Saray'ın Arda'yı satmak yerine yanına bir Arda daha bulması gerek. Arda'yı kazanmamız gerek. Erken kaptan yapılarak yıpratıldı, medya haksız yüklendi yönetim arkasında durmadı. Arda'nın gönlü alınıp, tekrar G.Saray'a kazandırılması zorunlu bir durumdur. "


http://spor.mynet.com/haber/ve-arda-imzayi-atti/34471
 

mendocino

Rektör
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
81
Puanları
48
gitsin arkadas o da rahatlasın biz de, 2 haftalık sakatlık dediler 5 aydır piyasada yok simdi oraya gider tek mac sakatlanmadan oynar mehmet topal gibi.
 

TazzzY

Dekan
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
83
Fatih Gökşen'in Yorumuna katılıyorum.

''G.Saray'ın Arda'yı satmak yerine yanına bir Arda daha bulması gerek''
 

Cbox

Doçent
Katılım
26 Ocak 2011
Mesajlar
789
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
E hadi bakalim.hayirlisi.ama arda dikkat et.tuncay gibi.emre gibi kendine yazik etme.en dogru takima git.
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Yeni yönetim karar verecek!

Atletıco Madrid'den Arda Turan atağı. İstanbul'a gelen İspanyol kulübünün başkanı Enrico Cereso, Adnan Polat ile görüştü. Ancak ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.
ardassdadsdadadasdas_SB0WN.jpg

Yıldız futbolcu Arda Turan'ın transferi için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso, sabah saatlerinde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştü. Cereso, bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sayıda maç kaçıran Arda için teklif yaptı. Ancak ilk görüşmede sonuç alınamadı...
Yurtdışında oynamak istediğini bilinen Arda'nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile görüşerek, transferine kolaylık sağlanmasını istediği iddia edilmişti. Ancak 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçimde görevi yeni yönetime devredecek başkan Polat ve ekibinin, son kararı göreve gelecek yeni yönetime bırakması bekleniyor...
Galatasaray yönetim kurulu üyesi Taner Aşkın, dün Arda Turan için 12 milyon 500 bin Euro’luk resmi teklif aldıklarını açıklamıştı.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/38035/yeni-yonetim-karar-verecek
 

way_be

Dekan
Katılım
2 Mayıs 2010
Mesajlar
5,798
Reaksiyon puanı
12
Puanları
38
hayırlısı olsun bakalım
 

y_ates

Dekan
Katılım
12 Nisan 2009
Mesajlar
5,165
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
Bu taraftarı görünce ben olsam ben de giderdim. Biz Arda'yı haketmiyoruz. Dışarıda futbolcularımız daha başarılı olur tabii ki, orada taraftarlar ve medya böyle değil.
 
Üst