Optikiyaza
Profesör
sTeeL sEriEs arCtiS 1 kazığını almayın.
USB den değil yine stereodan geçtim.Bu ürün eğer iade edilebilirse Corsair HS35 deneyeceğim.o da 2019 çıkışlı diye biliyorum.Sence HS35 iyi mi?Bütçem maksimum 450tl.Lütfen en fazla 50tl aşılabilirÖncelikle jack'lı bir ürünü usb'li bir ürün ile karşılaştırılamaz USB'li olan kulaklık sabit bir ses verirken jacklı bir ürün taktığın cihaza veya ses kartına göre değişir tabiki de bu kulaklığa mükemmel demiyorum ama marka takıntısı olup düşük bütçe istiyen insanlar için iyi bir seçenek birde o bütçeye çıkmış iken gamepower almak saçmalık olur yüksek ses ve iyi bir kalite istiyorsanız monsterın kulaklığını bakabilirsiniz gayet iyi bir ürün.
Kötü ses aldığınıza göre ses kartınız kötü usb'li ürün dışına çıkmayın bence.USB den değil yine stereodan geçtim.Bu ürün eğer iade edilebilirse Corsair HS35 deneyeceğim.o da 2019 çıkışlı diye biliyorum.Sence HS35 iyi mi?Bütçem maksimum 450tl.Lütfen en fazla 50tl aşılabilir
Hocam bence Omen 17 2017 dekü 7-8klık laptopla kötü çalışmamalı.Magnus v2de stereo.Corsair HS35 deneyeceğim.Kulaklık Samsung Galaxy J7 ve Note 5 te aynı sesi veriyor.S7'de de deneyeyim.Onda da olmazsa zaten kulaklık f/p değil demektir.Eğer iade edebilirsem HS35 ile bakarım.Komşumda da deneyebilirim.Kötü ses aldığınıza göre ses kartınız kötü usb'li ürün dışına çıkmayın bence.