Arctis 1 kazığı

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
sTeeL sEriEs arCtiS 1 kazığını almayın.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Neden? Troll amaçlı açılmış bir konu mu bu?

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Değil.
Nedeni ise şu:
Yahu ben bu kulaklığa 450 TL verdim.Bugün sabah geldi.Az önce açıp test ettim.Ses kalitesi kötü.Ses sanki uzaktan geliyor.Hele telefonda hiç kullanılmıyor.Bir yıl önce aldığım Gamepower Magnus v2 daha iyi ses kalitesi sunuyor.İade olursa iade edip Gamepower Luna alacağım.
Almayın kazık yersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığım Yer: amazon.com.tr Amazon'un kendi sattığı orjinal ürün.Ürüm güzel paketlenmişti kargo hızlıydı.2 günde geldi.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Dediklerinize inanmıyorum şahsen, Arctis 1 kalitesiz çin markalarıyla kıyaslanamaz bile, size gelen üründe bir sorun olabilir. Garantiye vs. gönderebilirsiniz.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
İnanıp inanmamak senin elinde.Fotğrafını çekip atabilirim.
Gamepower Icarus mouse da var memnunum.1 kez sensörü bozuldu garantiye gönderdim yaptılar.Şuan sorunsuz.İade olursa ya Gamepower Luna ya da Corsair HS35 deneyeceğim.Garanti diyorsunuz ama bana sanki direk firma ile alakalı gibi geldi.Siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?Ben de çok büyük bir hevesle Arctis 1 aldım ama sonuç mâlum.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Ben şahsen tüm bütçemi bilgisayara yatırdığım için James Donkey kullanıyorum. İşimi görüyor fakat çok da memnun değilim.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Hocam acaba Gamepower kullandığım için ses kalitesi kötümü geldi

Lan alışınca daha güzel geliyo ama Gamepower kullanınca vazgeçiyon

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Öncelikle jack'lı bir ürünü usb'li bir ürün ile karşılaştırılamaz USB'li olan kulaklık sabit bir ses verirken jacklı bir ürün taktığın cihaza veya ses kartına göre değişir tabiki de bu kulaklığa mükemmel demiyorum ama marka takıntısı olup düşük bütçe istiyen insanlar için iyi bir seçenek birde o bütçeye çıkmış iken gamepower almak saçmalık olur yüksek ses ve iyi bir kalite istiyorsanız monsterın kulaklığını bakabilirsiniz gayet iyi bir ürün.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Öncelikle jack'lı bir ürünü usb'li bir ürün ile karşılaştırılamaz USB'li olan kulaklık sabit bir ses verirken jacklı bir ürün taktığın cihaza veya ses kartına göre değişir tabiki de bu kulaklığa mükemmel demiyorum ama marka takıntısı olup düşük bütçe istiyen insanlar için iyi bir seçenek birde o bütçeye çıkmış iken gamepower almak saçmalık olur yüksek ses ve iyi bir kalite istiyorsanız monsterın kulaklığını bakabilirsiniz gayet iyi bir ürün.
USB den değil yine stereodan geçtim.Bu ürün eğer iade edilebilirse Corsair HS35 deneyeceğim.o da 2019 çıkışlı diye biliyorum.Sence HS35 iyi mi?Bütçem maksimum 450tl.Lütfen en fazla 50tl aşılabilir

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
USB den değil yine stereodan geçtim.Bu ürün eğer iade edilebilirse Corsair HS35 deneyeceğim.o da 2019 çıkışlı diye biliyorum.Sence HS35 iyi mi?Bütçem maksimum 450tl.Lütfen en fazla 50tl aşılabilir
Kötü ses aldığınıza göre ses kartınız kötü usb'li ürün dışına çıkmayın bence.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Kötü ses aldığınıza göre ses kartınız kötü usb'li ürün dışına çıkmayın bence.
Hocam bence Omen 17 2017 dekü 7-8klık laptopla kötü çalışmamalı.Magnus v2de stereo.Corsair HS35 deneyeceğim.Kulaklık Samsung Galaxy J7 ve Note 5 te aynı sesi veriyor.S7'de de deneyeyim.Onda da olmazsa zaten kulaklık f/p değil demektir.Eğer iade edebilirsem HS35 ile bakarım.Komşumda da deneyebilirim.

Buraya da yorum yazarsanız sevinirim.