Yardım Arctis 1 Hakkında.

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Steelseries Arcits 1 kablolu almayı düşünüyorum ancak şikayetvar gibi yerlerde kalitesi hakkında oldukça kötü yorum var kullanan birisi beni aydınlatabilirmi ürünü oyun/müzik için kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı ürünü kullanan ya da kullanmış birisi ise çok daha iyi olur yorumu

Son düzenleme:

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Steelseries Arcits 1 kablolu almayı düşünüyorum ancak şikayetvar gibi yerlerde kalitesi hakkında oldukça kötü yorum var kullanan birisi beni aydınlatabilirmi ürünü oyun/müzik için kullanacağım.

Aynı ürünü kullanan ya da kullanmış birisi ise çok daha iyi olur yorumu
Arctis 1 pahalı ama bence fiyatının kalitesini vermiyor. Bir süre test etme fırsatım olmuştu.

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
İndirim kovalayıp o fiyatlarda Logitech G432 veya Corsair Void Elite almanı öneririm.
onlar 400 gibi bir fiyata düşmez gibi duruyor arıyca ben steelseries gibi daha casual birşey arıyorum hem dışarda vs kullanmak için hem oyun için

Arctis 1 pahalı ama bence fiyatının kalitesini vermiyor. Bir süre test etme fırsatım olmuştu.
Yani 350-450 gibi bir fiyata hem müzik film vs ve oyun için çok ta sırıtmayan casual bir kulak üstü kulaklık arıyorum

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
indirimde 550 civarı artics 3 2019 bulursan iyi olur kaliteli kulaklık. ara sıra bazı seslerde sanki dipses oluyor gibime geliyor ama cs de veya film izlerken %98 dipses gelmez gelse bile ses kaynaklıdır her seste olmuyor

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
onlar 400 gibi bir fiyata düşmez gibi duruyor arıyca ben steelseries gibi daha casual birşey arıyorum hem dışarda vs kullanmak için hem oyun için

Yani 350-450 gibi bir fiyata hem müzik film vs ve oyun için çok ta sırıtmayan casual bir kulak üstü kulaklık arıyorum
Arctis serisi dışarıda kullanıma uygun değil bence kulak pedleri deri olmadığı için çok ses veriyor dışarıya. Ben Arctis 5 kullanıyorum pek kullanılacak bir seri değil.

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Yani demek istediğim artics 1 beni birkaç yıl götürürmü?

Yani demek istediğim artics 1 beni birkaç yıl götürürmü?
Sağlamsazaten tasarımı bana iyi geliyor kalitesi de yeterli ise alacağım

Son düzenleme: