Arçelik iphone xs

kurular1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Iphone xs max almayı düşünüyorum ve arçelikte uygun gibi. Arçelikten iphone alan olmuşmuydu daha önceden? Sorun yaşadınız mı? Bir de bu xs maxler bayadır çoğu yerde stok yoktu bazı siteler yeni yeni stok girmeye başladı. Acaba bu girilen stoklar iade ürün vs olabilir mi? Sonuçta telefonun üretimi yok.

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Acaba bu girilen stoklar iade ürün vs olabilir mi? Sonuçta telefonun üretimi yok.
Bu şekilde bir şey olması imkansız. Arçelikten ürün hiç almadım ama Arçelikten aldığınız ürünü Evkur'dan alınmış gibi düşünün yani ikiside yetkili bayi olmamakla beraber ürünü getirip satan kişiler. Dolayısıyla ürün kapalı kutu olduğu sürece ve ilk tarafınızca kullanılacağı düşünülünce alınmasında bir sakınca yoktur

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Merhaba,
Iphone xs max almayı düşünüyorum ve arçelikte uygun gibi. Arçelikten iphone alan olmuşmuydu daha önceden? Sorun yaşadınız mı? Bir de bu xs maxler bayadır çoğu yerde stok yoktu bazı siteler yeni yeni stok girmeye başladı. Acaba bu girilen stoklar iade ürün vs olabilir mi? Sonuçta telefonun üretimi yok.
Eğer Apple Garantili ve 0 ürünse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.