Arap ülkeleri Elazığ depreminden sonra sessiz kaldı

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Cuma akşamı Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Yunanistan geçmiş olsun mesajı yayınladı. Arap ülkelerinin bir çoğundan ses yok.

Türkiye cuma akşamı Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.

YUNANİSTAN İLK MESAJ YAYINLAYANLARDAN

Deprem sonrasında ilk geçmiş olsun mesajı yayınlayan ülkelerden biri Yunanistan oldu.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, depremin ardından Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Türkiye'yi vuran yıkıcı depremin ardından Başkan Erdoğan ve Türk halkı ile canıgönülden dayanışma içindeyiz. Arama ve kurtarma ekiplerimiz yardım etmeye hazır." ifadelerini kullandı.

ARAP ÜLKELERİNİN HİÇLİĞİ

Türkiye'nin karşısında duran Arap ülkeleri bu depremin ardından da hiçlik içerisinde.Tamamen Sessiz Kaldı

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
bide yunanistana laf atarlar...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Araplar ne zaman arkamızda durdu ki?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Türkiye'nin karşısında duran Arap ülkeleri bu depremin ardından da hiçlik içerisinde.Tamamen Sessiz Kaldı
TÜrkiye'nin karşısında duran adam neden Baş sağlığı veya geçmiş olsun mesajı atsın ki ? Onun atacağı mesaja mı ihtiyacın var. Yanımızda olanlar ihtiyacınız varsa yardım edelim diyenler yeter bize.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,962
Cuma akşamı Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Yunanistan geçmiş olsun mesajı yayınladı. Arap ülkelerinin bir çoğundan ses yok.

Türkiye cuma akşamı Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.

YUNANİSTAN İLK MESAJ YAYINLAYANLARDAN

Deprem sonrasında ilk geçmiş olsun mesajı yayınlayan ülkelerden biri Yunanistan oldu.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, depremin ardından Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Türkiye'yi vuran yıkıcı depremin ardından Başkan Erdoğan ve Türk halkı ile canıgönülden dayanışma içindeyiz. Arama ve kurtarma ekiplerimiz yardım etmeye hazır." ifadelerini kullandı.

ARAP ÜLKELERİNİN HİÇLİĞİ

Arapların Allah yüzüne bakmamış ki bize taziye de bulunsa ne olur. O kadar petrolün içinde b.. da boğuluyorlar.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
TÜrkiye'nin karşısında duran adam neden Baş sağlığı veya geçmiş olsun mesajı atsın ki ? Onun atacağı mesaja mı ihtiyacın var. Yanımızda olanlar ihtiyacınız varsa yardım edelim diyenler yeter bize.

Ama ülkemizi yönetenlerin arap sevgisi bitmiyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Arapların Allah yüzüne bakmamış ki bize taziye de bulunsa ne olur. O kadar petrolün içinde b.. da boğuluyorlar.
Bu konuyu açan arkadaş direk kin ve nefret tohumu ekmek için açıyor bu konuları düşmeyin lütfen.
Hangi Arab ülkesinden mesaj bekliyordukta yayınlamamış ? Hemen burada insanları Araplar şöyle yok Arablar böyle zaten dedirtmeye çalışıyor.
Somali- Gambiyadan tut İran-İrak -Suriye -Katar- Libya -Bahreyn-Filistin -İsrail atmış mesaj üstüne Yunanistan- Ermanistan bile taziye mesajı yayınlamış Hangi ARAB ülkesinden acil mesaj bekliyordunda atmamış ?

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,962
Bu konuyu açan arkadaş direk kin ve nefret tohumu ekmek için açıyor bu konuları düşmeyin lütfen.
Hangi Arab ülkesinden mesaj bekliyordukta yayınlamamış ? Hemen burada insanları Araplar şöyle yok Arablar böyle zaten dedirtmeye çalışıyor.
Somali- Gambiyadan tut İran-İrak -Suriye -Katar- Libya -Bahreyn-Filistin -İsrail atmış mesaj üstüne Yunanistan- Ermanistan bile taziye mesajı yayınlamış Hangi ARAB ülkesinden acil mesaj bekliyordunda atmamış ?
Arap dünyasının temsilcisi arabistan ve mısır dır herhalde

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,561
iran'dan yardım teklifi gelmişti. tabi belirtmekte fayda var politik doğruculuk bunlar. kim teklif etmiş etmemiş çok fazla önemi yok. uluslararası arenanın kuralları bu doğruculuğu gerektiriyor. günün sonunda yine kendi kendimizle başbaşayız. deprem dönemi siyasi başlıklara çok girmek istememiştim çünkü benim ülke hakkındaki tek umudum en azından kötü günlerde birlik olmak üzerine. günden güne çöktüğünü görüyorum o umudun. vicdan önemli. bunun sağı solu yok. yarın bir gün kardeş dediğiniz ülkeden de kazık yiyebilirsiniz, ilk fırsatta kendi çıkarlarını düşünür ülkeler. bize dayatılan kutuplaşmayı tersine itmek bizim çıkarımıza olur. o kutuplaşmayı körükledikçe daha da yalnız kalıyoruz bu topraklarda.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Arap dünyasının temsilcisi arabistan ve mısır dır herhalde
TÜrkiye'de kaç tane Mısır'lı veya Suudi Arabistanlı yatırımcı gördün de çok ihtiyacımız varmış gibi bunlar mesaj atmamış diyorsun. Adamlar full Türkiye ve İslam dünyasının aleyhine çalışıyor zaten. (Bütün Kuzey Afrikada Arab bağarı olurkan nasıl oluyorsa Suudi Arabistana hiçbir şey olmadı)

Mısır dediğin ülkenin başında darbeci SİSİ var. Muhalafeti full idam etmiş Muhalefetin liderini mahkeme salonlarında can çekişerek öldürtmüş müdahale etmemiş kişi. Üstüne Amerika'nın kuklası. Suudi Arabistan ile ikisi. Amerika silah al der alırlar bize para verecen der verirler. Mısır kendi ülke çıkarı Türkiye ile anlaşmaktan geçerken deniz yetki alanı muhabbetinde. Gİdip Libyada darbeciyi destekleyip İsrail ve Yunanistan ile anlaşıp daha ufak bir deniz alanı kazanmak istiyor o kadar akıl tutulması var adamda.
Suudi Arabistan konusundada adamlar bizim ülkemizde bir gazetecisi resmen kıtır kıtır kesip parçalara ayırdı cesedi bile bulunmadı Türkiye onları siyasal olarak ifşa etti diyede kızıyorlar biraz. 30 Milyonluk Suudi Arabistan bize taziye mesajı yollamadı diye bütün Arablar Şerefsiz hepsi petrolünde gebesin mi olması gerekiyor şimdi ?

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Araplar Türklerin 1 numaralı düşmanıdır

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,962
TÜrkiye'de kaç tane Mısır'lı veya Suudi Arabistanlı yatırımcı gördün de çok ihtiyacımız varmış gibi bunlar mesaj atmamış diyorsun. Adamlar full Türkiye ve İslam dünyasının aleyhine çalışıyor zaten. (Bütün Kuzey Afrikada Arab bağarı olurkan nasıl oluyorsa Suudi Arabistana hiçbir şey olmadı)

Mısır dediğin ülkenin başında darbeci SİSİ var. Muhalafeti full idam etmiş Muhalefetin liderini mahkeme salonlarında can çekişerek öldürtmüş müdahale etmemiş kişi. Üstüne Amerika'nın kuklası. Suudi Arabistan ile ikisi. Amerika silah al der alırlar bize para verecen der verirler. Mısır kendi ülke çıkarı Türkiye ile anlaşmaktan geçerken deniz yetki alanı muhabbetinde. Gİdip Libyada darbeciyi destekleyip İsrail ve Yunanistan ile anlaşıp daha ufak bir deniz alanı kazanmak istiyor o kadar akıl tutulması var adamda.
Suudi Arabistan konusundada adamlar bizim ülkemizde bir gazetecisi resmen kıtır kıtır kesip parçalara ayırdı cesedi bile bulunmadı Türkiye onları siyasal olarak ifşa etti diyede kızıyorlar biraz. 30 Milyonluk Suudi Arabistan bize taziye mesajı yollamadı diye bütün Arablar Şerefsiz hepsi petrolünde gebesin mi olması gerekiyor şimdi ?

Arap güzellemesi yapıyorsun Araplar bizlere bağlılığı olsaydı Osmanlı devam ederdi. Halifelik bile bize geçtiğinde bu makam araplar tarafından zayıflatıldı.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
kızmayın ama hem şerefsiz hem de kahpedir bu araplar. Bunların hiçbirinden bize dost olmaz, azılı düşmanlardır.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Keşke sadece araplar düşman olsaydı bizim Azerbaycan'dan başka dostumuz yok.Bu arada mardinlilerin azımsanmayacak kısmı bizler de dahil arabız yerli araplardan.Genelde araplar ülkesini seven insanlardır bizim burda hatta genel olarak araplar türkçe konuşmayı tercih ederler.Mesela kürtlerin çoğu öyle değildir onlar önce kendinden olanı severler sonra diğerlerini arapları bu yüzden çok sevmezler çünkü onların türkleştiğini asimile olduğunu düşünürler.Her milletin iyisi kötüsü var ama hepsi böyle demekte yanlış.Ona bakarsanız peygamber de araptı ama düşmanlarının bile saygı duyduğu bir insandı. @OzkanK. ya da katılıyorum ayrıca içimizdeki düşmanlar kadar olamazlar.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,391
Dost kara günde belli olur.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,391
Biz Elazığ'daki depremzedeler için ne yaptık? Herkes kendine bu soruyu sormalı, iğneyi kendine çuvaldızı...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Aynen öyle güzelim ülkemizi arap ülkesine çevirdiler ;)
Onu diyom işte bende o 4 milyon Arab'ın içimizdeki bazı şerefsizler kadar zararı yoktur ülkeye. Hİç yoktan her gün meydanlarda dolar 10 lira olacak 20 lira olacak demiyorlardır yada Türkiye güvenilir değil yatırım yapmayın demiyorlardır. Yerli araba mı Türkler beceremez yapamaz flan demiyorlardır. Senden daha çok güveniyordur bu Millete ve Türkiye Cumhuriyetine.
Yada dağa çıkıp askere kurşun sıkmıyordur üstüne bombalı yelek giyip meydanlarda kendini patlatmıyordur.

Son düzenleme:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Onu diyom işte bende o 4 milyon Arab'ın içimizdeki bazı şerefsizler kadar zararı yoktur ülkeye. Hİç yoktan her gün meydanlarda dolar 10 lira olacak 20 lira olacak demiyorlardır yada Türkiye güvenilir değil yatırım yapmayın demiyorlardır. Yerli araba mı Türkler beceremez yapamaz flan demiyorlardır. Senden daha çok güveniyordur bu Millete ve Türkiye Cumhuriyetine.
Yada dağa çıkıp askere kurşun sıkmıyordur üstüne bombalı yelek yiyip meydanlarda kendini patlatmıyordur.

Suriyeli Olmanın Faydaları

-Eğitim Ücretsiz
-Eğitim Masrafları Ücretsiz
-Aylık Kişi Başı 400 $ Maaş
-700 -800 TL’ye Anında iş Bulur
-Hastane Ücretsiz
-ilaç Ücretsiz
-Vergi Yok
-Yargılanamaz
-Toplu Taşıma Ücretsiz
-Yurtdışından Getirdiğin Arabayı Vergisiz 0 Masrafla TR Plaka Yapabilirsin
-Askerlik Yok
-Üniversiteye Sınavsız Girebiliyor

Bunlar varken hiç derlermi ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Suriyeli Olmanın Faydaları

-Eğitim Ücretsiz
-Eğitim Masrafları Ücretsiz
-Aylık Kişi Başı 400 $ Maaş
-700 -800 TL’ye Anında iş Bulur
-Hastane Ücretsiz
-ilaç Ücretsiz
-Vergi Yok
-Yargılanamaz
-Toplu Taşıma Ücretsiz
-Yurtdışından Getirdiğin Arabayı Vergisiz 0 Masrafla TR Plaka Yapabilirsin
-Askerlik Yok
-Üniversiteye Sınavsız Girebiliyor

Bunlar varken hiç derlermi ?
Şu 3. sınıf muhalefet kafasından çık artık ya. Hep aynı haber kanallarına bakmaktan beynin yıkanmış iyice. Söylediklerinin yüzde 90'ı yalan dolan. Al ayrıntılı oku.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Al senin kafada bir site belki inanırsın gözünü açarsın. Şu at gözlüğünü çıkar arada etrafına bak. İşin gücün yalan dolan.

Sen ilk önce konuşma tarzını değiştir siyaset yapacaksan saygılı ol öyle konularıma yaz , konularım da saygısız - terbiyesiz herifler istemiyorum .

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
:) Doğruları görünce sinirlenmeye başladın. Şu yazdıklarını az zihninde tartsan filtrenden geçirsen çok iyi olacak.
İyice bir incele ODATV'de yazan doğruları ona göre yaz bir daha Suruyeli konularında konuşurken.

Sen ilk önce konuşma tarzını değiştir siyaset yapacaksan saygılı ol öyle konularıma yaz , konularım da saygısız - terbiyesiz herifler istemiyorum .

Günde 15 tane konu açarsan illaha denk geliyoz forum küçük yoksa senin konularına yazmaya meraklı değilim. Alanen yalan veya millet kin ve nefrete götürecek ülkeni kötü gösterecek söylemlerin oldumu yazma ihtiyacı duyuyom. Ayrıca hiçbir zaman hakaret etmem sözcüklerimi dikkatli seçerim.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
:) Doğruları görünce sinirlenmeye başladın. Şu yazdıklarını az zihninde tartsan filtrenden geçirsen çok iyi olacak.
İyice bir incele ODATV'de yazan doğruları ona göre yaz bir daha Suruyeli konularında konuşurken.

Günde 15 tane konu açarsan illaha denk geliyoz forum küçük yoksa senin konularına yazmaya meraklı değilim. Alanen yalan veya millet kin ve nefrete götürecek ülkeni kötü gösterecek söylemlerin oldumu yazma ihtiyacı duyuyom. Ayrıca hiçbir zaman hakaret etmem sözcüklerimi dikkatli seçerim.

Ben hiç bir yorumumda sinirlenmedim ve sert cümleler kurmadım senin gibi :) Sinirlenen sensin , *** vs. yazan sensin konularım da . Bende öyle birşey gördün mü Özkan :)

Hayırdır konu açmak yasak mı , adam edeceğim siyaset bölümünü merak etme sen keşke daha önceden gelseymişim ;)

Son düzenleyen moderatör:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ben hiç bir yorumumda sinirlenmedim ve sert cümleler kurmadım senin gibi :) Sinirlenen sensin , şerefsizler vs. yazan sensin konularım da . Bende öyle birşey gördün mü ÖzkanCIK :)
Bak senin burada yaptığın veletlik ve acizlik oluyor işte. Ben *** lafını ortaya söyledim sen neden üstüne alınıyon ? Ayrıca küfür ve hakaretten 1-2 günlük ban cezaları alan sen değilmiydin ?

Hayırdır konu açmak yasak mı , adam edeceğim siyaset bölümünü merak etme sen keşke daha önceden gelseymişim ;)
Konuların adam akıllı ve doğru bilgi oldukça 100 tane aç. Ama ses sosyal medyada gördüğün belgesiz delilsiz kulakdan dolma ülke zararına ne kadar bilgi varsa yaymaya çalışıyon sadece.
Yukarda Suriye konusunda attığın 10-15 tane idda vardı kendi Siten sürekli kaynak olarak verdiğin ODATV haberi ile gösterdim hepsini tek tek açıklamış. Üstüne Arap ülkelerri depremde mesaj atmamış dedin 30-35 ülke atmış çıktı. Haklıymışın ben yanlış biliyormuşum demek bu kadar zor olmamalı ? Hemen saldırıya geçtin.

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
10,327
Araplar Türklerin 1 numaralı düşmanıdır

Ortalıkta öyle bir fitne saçıyorsun ki...
Araplar Türklerin düşmanı değil. O senin yere göğe sığdıramadığın yahudilere finoluk yapan, satılmış idareciler düşmanlık yapıyor. Çünkü onlar yahudi sermayesinin seçip başa getirdiği kansız uşaklardır.

Müslüman din kardeşine düşmanlık eden ister arap, ister ingiliz olsun farketmez, o zaten müslüman değildir.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Ya ben göremiyorum bazı mesajları ama

Hep mi siz haklısınız ak kardeşlerim. Hep mi sizin havuz medyası doğru söyler.

Başka medyalar hep irin mi akıtır, ha?

Kendinize gelin biraz. Farklı düşüncelere tahammülünüz olsun.