Aramızda Tora'da gorevli biri var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yorfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yorfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler aramızda TORA da gorevli biri varmı???acil ve onemli...

haksız yere ve uyarılmadan hit run sistemi yuzunden banlanmısım.
kesinlikle bi hata yada art niyet var!
torada 600gb civarı uploadım var ve 2 senedir uyeyim,ayrıca hit run dan dolayı banlandın diyo,yau benm seedbooxum var ne hit runu?????

kaldıki pop torrent sitelerinin hepsinde bu nickle aktif olarak seederim.kac kişiye burdan davetiye atarak uyeler kazandırdım,ne fake hesabım var ne de bi yoneticiyle sorunum.

aramızda bu sitede yetkili bi arkadas varsa durumu tekrar incelemesini rica ediyorum,haklı oldugum anlasılacaktır...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bide banın acılması icin sunu yazmıslar;
Aşağıdaki Nedenden Dolayı Engellendiniz: "yorfa" Adlı üye "Hit & Run "Vur & Kaç" Sistemi" Tarafından engellendi. Engelinizi Nasil Kaldirabilirsiniz; Sitemize tekrar giris yapabilmeniz icin 1 Aylik VIP Üyelik almaniz gerekir. 1 Aylik VIP Üyelik 10 euro yani 22 TL. Paypal uzerinden .

yani 22tl verirsem ne ban kalcak nede hit run diyo resmen.tora vip uyelik satmak icin simdi de daimi uyelerini mi banlayıp vip satısı yapılmaya calısıyo anlamadım...!

umarım uyeleri bezdirip vip almaya zorlamak icin yapılan bişey degildir... eger durum boyleyse yazıklar olsun demekten baska söz kalmıyor

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Tora'da yöneticiler "çocuklaştı" zaten. Ergenin birini sinir etmişsindir.yada o sana sinir olmuştur sonuçta ergen. Son zamanlarda böyle sorunlar çok arttı Tora'da.

*Hit & Run uyarisi aldiktan sonra 7 gün içerisinde geri düzeltilmesi gerekmektedir.Aksi takdirde sistem otomatik olarak engelleyecektir.
*En fazla 8 adet Hit & Run Yapilabilir.9 Oldugunda Sistem otomatik olarak engeller.

1000 Puan la bir hit&run silebiliyorsun. ki hit&run uyarısı aldığın an seni silemezler normal şartlarda. Kesin sana gıcık biri var abi başka açıklaması yok.

yorfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok hocam keske uyarı olsa zaten gerek bonus puanla gerekte ratioyla duzeltirdim mevzuyu.
hicbir uyarı ikaz yada msj almadım bu yonde.dun gece girdim bugun bi baktım banlanmısım.

konuyu burda acmamım sebebi siteye giriş yapamadıgım icin sitenin yoneticisine mail atıp hakkımı bile arayamıyo olmam.cunku yukardaki yazı haric hic bir basvuru yapacagım yer bilgisi yok

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sitemize tekrar giris yapabilmeniz icin 1 Aylik VIP Üyelik almaniz gerekir. 1 Aylik VIP Üyelik 10 euro yani 22 TL.

Saçmalığa bak. Yöneticimizle irtibata geçin filan demiyor da para istiyorlar.

yorfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saçmalığa bak. Yöneticimizle irtibata geçin filan demiyor da para istiyorlar.

aynen hocam.hadi diyelimki razı olduk 22tl vermeye onu bile nereye nasıl yatırıpda uyeligimin acılması icin nereyle goruscem belirsiz.siteye kullanıcı adımla girmesemde direk ban menusunde bu yazı cıktıgından insanın elini ayagını baglıyo resmen.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Demek ki takılmak için daha iyi yerler bulmanız gerek :) Ben de buraya gelmeden önce başka bir forumda takılıyordum 2 sene felan olmuştu ve atık zıvanadan çıkmıştı... Sonuç kendime sınırsız ban attırdım! Çünkü üyeliğimi silemedim :D

yorfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demek ki takılmak için daha iyi yerler bulmanız gerek :) Ben de buraya gelmeden önce başka bir forumda takılıyordum 2 sene felan olmuştu ve atık zıvanadan çıkmıştı... Sonuç kendime sınırsız ban attırdım! Çünkü üyeliğimi silemedim :D

seeder sayısı ve ripleri guzel oldugu için kullandıgım ikinci en iyi torrent sitesiydi o yuzden bu kadar kızgınım.
forumlarda aktif degildim,kimseyle klavye munakasasına girmedim,2-3 tane takip ettigim programın riplerini indirip seed etmekten baska hic etliye sütlüye karısmadım neden boyle oldu anlamadım :/

yorfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önemli guncelleme :

arkadaslar konuyu size actıktan sonra TORA yonetimi sanırım sesimi duydu ve banımı acmıs.
kullanıcı statüm ve uploadım yarı yarıya düşmüş ama buna da şükür,en azından sayenizde sizinde desteginizle hak yerini bulmus oldu.hepinize cok tskrlr,konu kapanabilir arkadaslar