Arama Sorunu

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
yeni temaya geçildiğinden beri arama kısmında gariplik var. arama yaptığımda ya hiç sonuç yok yada son iki üç güne ait sonuçlar var. aramaları sonucu çok çıkabilcek kelimelelerle de yaptım (antivirüs gibi) sonuç yine aynı. ya iki üç başlık çıkıyor yada hiç. gelişmiş arama seçeneklerini felan değiştiriyorum olmuyor. sorun benden mi kaynaklanıyor acaba? eğer benden kaynaklanmıyorsa yöneticilerimiz ilgilenirse sevinirim.

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Bende web diye bi arama yaptım şöyle bir hata verdi ;

Arama Sırasında Aşagıdaki Hatalar Oluştu

1. The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search:
    web

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

1. The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search:
    web

arama yapmak için kelime en az 4 harf olmalı. başka bi kelimeyle deneyebilir misin

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

web

Arama yaparken üç harflilerden uzak duracaksın. : )

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Evet bir de bu sorun var. Versiyon güncellemesi için eski açtığım konuları aratıyorum yazılım bölümünde, hiçbir sonuç bulunamadı diyor. Halbuki önceki sürümler için en az 7-8 konusunu açtığımı biliyorum... :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Mecburi flood. Bir çözümü olmayacak mı bu sorunun? Perişanız.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Bende eskiden yazdığım konulara bakmak için "nick" kısmından arama yapardım burada benden sonra birisi mesaj yazmışsa konular koyu yazmamışsa açık renkte sıralanırdı ama şimdi bir şey göremiyorum.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, başım dönmeye başladı? Bir çözüm yok mu? Üşüyoruz reis...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
hala sorun devam ediyor maalesef.

EraBrown

Asistan
Reaksiyon puanı
2
gecici olarak google search i kullanabilirsiniz. Orn yeni tema hakkinda konu araticaz Google'a

Site:forum.shiftdelete.net Yeni Tema yazdiginizda tum indexlenen sayfalar icinden arayacaktir. Eger aradiginiz sey bir kelime degil ise " isareti kullanin. yani Site:forum.shiftdelete.net "yeni Tema" gibi.

bakin dogru sonuc

Google - Shiftdelete.net "yeni Tema"

Zaten kisa sure sonra duzelicektir, gecici sure icin magdur olmazsiniz.

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
evet. bende bu arama konusunda çok sıkıntı çekiyorum. Daha site düzenleme aşamasında beklemek zorundayız:)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
gecici olarak google search i kullanabilirsiniz. Orn yeni tema hakkinda konu araticaz Google'a

Site:forum.shiftdelete.net Yeni Tema yazdiginizda tum indexlenen sayfalar icinden arayacaktir. Eger aradiginiz sey bir kelime degil ise " isareti kullanin. yani Site:forum.shiftdelete.net "yeni Tema" gibi.

bakin dogru sonuc

Google - Shiftdelete.net "yeni Tema"

Zaten kisa sure sonra duzelicektir, gecici sure icin magdur olmazsiniz.

mağdur olmak değil de. ben arama kısımını az kullandığımı düşünürdüm. meğer ne çok işime yarıyormuş. kaç gündür sinir oldum:D