Aragones: ''Gergindik''

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Porto karşısında ilk dakikalarda oynanan futbolu eleştirerek "Daha fazla pres yapmamız, topu kolay kaybetmememiz gerekiyordu.

Rakibimizin 2 gol bulmasına neden olduk. Sonra pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik." dedi.

Aragones ilk dakikalarda gergin olduklarını ve golleri bu nedenle yediklerini de ifade etti. Emre'nin sağ kanatta görevlendirilmesini "Emre sağ kanatta oynadı ama içeriye girme konusunda özgürdü" diye yorumlayan İspanyol hoca bunda başarılı olamadıklarını söyledi.

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=44519

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bukadar kotu oynayan fener gormedim valla karsıdaki büyük bi rakip olsa bes lerdi feneri heralde

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kim gerdi bu kadar takımı ya :D

Aragones bile bu takımı adam edemiyecek galiba..

Fth17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eksikleri gözardı etmemek lazım.Bide fenerde selçuk gibi bi adamın ne işi var ya.Top ona gelince telaşlanıyom.Luganonun penaltısı da verilmedi gitti puanlar :S

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
şu oynamadı şu oynadıyı hiç kabul etmiyorum, herkes parayı alırken iyi. o zaman herkes adam gibi oynayacak, kimse kimseyi aratmayacak. kapasite olayı ayrı ama eksik lafını kabul etmem.

bu adamın işi çok zor, Zicoyu çok arar fenerbahçe. ben şahsen Galatasaraylı olarak geçen sene Zico nun oynattığı oyundan korkuyordum çok atak oynuyordu bu sene tam tersi. ligde dahil olmak üzere fenerbahçenin işi her kulvarda çok zor.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Büyük takımların bahanesi olmaz . Kötü müydün kötüydün o kadar . Her eksik futbolcunun yerine gelen onu aratmamak için gerekli olanı yapması lazım. Fenerde sadece roberto carlos çok iyidi tecrübesini konuşturdu tek kelimeyle . Diğer oyuncuların performansını beyenmedim. Guizada iyidi.