Aradığım özelliklerde öneri 2500-3500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan piota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar, aradığım özelliklerde telefon bulmakta zorlanıyorum yardımınızı bekliyorum. Telefon aşağıda yazdıklarımı kesinlikle içermeli aksi takdirde önermeyiniz.
Telefondaki ana eylemlerimden biri müzik dinlemek , bu sebeple 3.5mm jack'ı olmalı , olmayan telefonları kendimce boykot ediyorum
Parmak izi önde olmalı , arkada kesinlikle kabulüm değil.
minimum 64gb olmalı
Kedimin fotoğraflarını çekmeyi seviyorum mümkünse kamera vasatın üzeri olmalı
ve son olarak ithalatçı ürün kesinlikle bakmıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar , bulamazsam mecburen istemeye istemeye S8(Amoled yanığı probleminden dolayı çok soğuğum, bizzat inceledim) veya 6s Plus(istediğim her şey var ancak çok eski) alacağım. Saygılar iyi günler

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M

Murat Burç

SDN Okuru
Malesef HTC U11'de 3.5mm jackı yok , Sony tasarımlarına da ısınamıyorum , inceleme şansı buldum kasası herkese hitap eden bir telefon değil
Nokia 8'e de bakabilirsin isteklerini birbqada bulunduran cihaz hilmab zor.

qwert123436

Doçent
Reaksiyon puanı
60
mate 10
p10 plus
nokia 8
htc u11
note fe
bu cihazlarada bakmanı tavsiye ederim

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Nokia 8 alabilirsin.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Samsung galaxy s8 yerine s7 ya da a8 2018 alabilirsin ben şahsen a8 i beğendim s8 yerine ona verebilirsin parayı

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verdiğim kriterlerde sadece 3-4 telefon olduğunu biliyorum, malesef ısınamadım hiçbirine. Yine de önerileriniz için teşekkür ederim

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
İphone 7 var 3 bin tl veya teşhir ürünü olarak (demo adıyla satılan) iphone 8ler var.

---- Mesajlar birleştirildi ----

İphone 7 var 3 bin tl veya teşhir ürünü olarak (demo adıyla satılan) iphone 8ler var.
Üstüne para eklersen teşhir ürünü olmayan 0 larda var Gittigidiyor gibi sitelerde

Son düzenleme:

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Nokia 8 Sirocco o paralara gelirse alınır ama parmak izi önde değil gerçi. İthalatçı ama ben buraya Mate 10 diyorum ya. Bütün kriterlere uyan telefon bulmak zor.

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli ki bazı kriterlerden feragat edeceğim . Şuan uygun görünen Mate 10 görünüyor düşünceleriniz nedir? Bu cihaz Türkiye'de neden yok ? İthalatçı garanti ile telefonda sorun yaşarsam ne gibi bir muamele görürüm?

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Belli ki bazı kriterlerden feragat edeceğim . Şuan uygun görünen Mate 10 görünüyor düşünceleriniz nedir? Bu cihaz Türkiye'de neden yok ? İthalatçı garanti ile telefonda sorun yaşarsam ne gibi bir muamele görürüm?
Kutuyu açarken kesinlikle video al ve videoda kameradan tut her şeyi göster videon olursa başta sıkıntı olmaz ama ilerde bi sıkntı olursa telefondan vazgeç derim baya uğraştırır.

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kutuyu açarken kesinlikle video al ve videoda kameradan tut her şeyi göster videon olursa başta sıkıntı olmaz ama ilerde bi sıkntı olursa telefondan vazgeç derim baya uğraştırır.
Hocam sağolun uğraşmaya değmez bu gidişle 8 veya 8plus alacağım

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Dostum ekranı çok küçük 8 in,zamanın gerisinde tasarımları bence fakat 8 plus idealdir.Kamerası,ekranı daha güzel.
2 buçuk yıldır 5.5 inç telefon kullanıyorum. Okula kemersiz gitmiyorum artık pantolon düşüren cinsten bir de cebimde çok aşırı sırıtıyor hocalar kontrol etcek diye korkuyorum ve derste falan oturduğumda cebimden düşüyor bazen veya arkadaşlarım uyarıyor ucundayken kurtarıyorum. Haziranda ben de telefon alacağım eğer bütçe olursa iphone 8 düşerse bütçe iphone 7 almayı düşünüyorum.

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 buçuk yıldır 5.5 inç telefon kullanıyorum. Okula kemersiz gitmiyorum artık pantolon düşüren cinsten bir de cebimde çok aşırı sırıtıyor hocalar kontrol etcek diye korkuyorum ve derste falan oturduğumda cebimden düşüyor bazen veya arkadaşlarım uyarıyor ucundayken kurtarıyorum. Haziranda ben de telefon alacağım eğer bütçe olursa iphone 8 düşerse bütçe iphone 7 almayı düşünüyorum.
Ben de aynı durumdayım ek olarak elleri de küçük bir insanım . Ama 4.7 ler çok küçük geliyor gözüme . Aynı paraya Note8 var sırf boyutundan düşünmüyorum . 5.2 gibi rakamlar çok ideal ancak olmadığı için mecbur 5.5lere gideceğim

Fatih Cesur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İthalatçı garantili bakarsan Galaxy Note FE diyebilirim. 2000 TL civarına bulabilirsin.

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 ya da 8 Plus'ın da 3.5mm girişi yok. Onu alıncaya kadar Htc U11 alın. En iyi ses çıkışı onda.
Hocam bari en fazla 1 şeyden feragat edeyim diyorum . HTC nin 64 düşük ram modeli HTC TR garantili 3bin ,128lik 6gb ram ithalatçı modeli 2500 . Hem kulaklık girişi olmayan hem ithalatçı ürün almayayım diyorum. Bir de iphone'da aparat bozulursa gidip tekrar alma şansım var samsung ve apple ürünler dışında ciddi bir orjinal aksesuar bulma sıkıntısı mevcut. HTC Türkiye olanı alayım desem HTC TR garantili ürünleri garantisiz sayın gibi yorumlar çok görüyorum

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Ben de aynı durumdayım ek olarak elleri de küçük bir insanım . Ama 4.7 ler çok küçük geliyor gözüme . Aynı paraya Note8 var sırf boyutundan düşünmüyorum . 5.2 gibi rakamlar çok ideal ancak olmadığı için mecbur 5.5lere gideceğim
5.5 e gitme derim çok büyük 4-5 bin verdiğin bir telefonu yıllarca kullanırsın en az 3 sene değil mi ? İlerde taşımakta zorluk yaşarsın. Ben de senin gibi düşünüyordum küçük gelir diye aşırı pişmanım 5 inç de kullandım 5 ay falan o telefonun kronik sorunları vs olmasa güzeldi fena değildi ama işte çok sıkıntı yaşattı geri eski telefonuma döndüm. Acaba nelerde kullanıcaksınız sosyal medya mı oyun mu bunu da belirtirseniz sevinirim.

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.5 e gitme derim çok büyük 4-5 bin verdiğin bir telefonu yıllarca kullanırsın en az 3 sene değil mi ? İlerde taşımakta zorluk yaşarsın. Ben de senin gibi düşünüyordum küçük gelir diye aşırı pişmanım 5 inç de kullandım 5 ay falan o telefonun kronik sorunları vs olmasa güzeldi fena değildi ama işte çok sıkıntı yaşattı geri eski telefonuma döndüm. Acaba nelerde kullanıcaksınız sosyal medya mı oyun mu bunu da belirtirseniz sevinirim.
Her şeyden biraz diyelim . Genel amacım spotify,youtube,fotoğraf, çok ağır olmasa da oyun oynarım sudoku vs. S4'ten geçeceğim için neye geçsem büyük sıçrama olacak açıkçası çok da standart bir kullanıcıyım inciğe boncuğa çok takılmam . Tek istediğim kullanım kolaylığı , eğlenceli bir telefon olsun . Hiçbir konuda en iyi olmak zorunda değil. Plus modeller de pil konusunda çok iyi oluyor

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Her şeyden biraz diyelim . Genel amacım spotify,youtube,fotoğraf, çok ağır olmasa da oyun oynarım sudoku vs. S4'ten geçeceğim için neye geçsem büyük sıçrama olacak açıkçası çok da standart bir kullanıcıyım inciğe boncuğa çok takılmam . Tek istediğim kullanım kolaylığı , eğlenceli bir telefon olsun . Hiçbir konuda en iyi olmak zorunda değil. Plus modeller de pil konusunda çok iyi oluyor
S4 gibi bir telefondan 5.5 inçe geçmeni önermem küçükten büyüğe geçtiğinde bir süre zaten alışamazsın spotify youtube falan kullanıyorsan sırf boy için boşuna para sayma appleye zaten telefonları ucuz değil şuan alınabilir telefonları iphone 7 veya 8. Pluslar pil konusunda iyi oluyor ancak applenin kullandığı pil de gayet kaliteli 1 günü çıkartacağını düşünüyorum bizim sınıftan iphone 6 ile 1-2 gün çıkartanlar var (onlar da genelde sosyal medya falan kullanıyor aynı şeyler)

İlla büyük dersen 8 plus alabilirsin ama internetten al apple türkiye garantili ucuza gelir.

Son düzenleme:

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Hocam bari en fazla 1 şeyden feragat edeyim diyorum . HTC nin 64 düşük ram modeli HTC TR garantili 3bin ,128lik 6gb ram ithalatçı modeli 2500 . Hem kulaklık girişi olmayan hem ithalatçı ürün almayayım diyorum. Bir de iphone'da aparat bozulursa gidip tekrar alma şansım var samsung ve apple ürünler dışında ciddi bir orjinal aksesuar bulma sıkıntısı mevcut. HTC Türkiye olanı alayım desem HTC TR garantili ürünleri garantisiz sayın gibi yorumlar çok görüyorum
U11'in 4gb versiyonu performans açıdan kötü değil aksine 6gb'lık model ile performans farkı yok.

Garanti hakkında fikrim yok Htc kullanmadım daha önce

Son düzenleme:

Skyprochucky

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim android kullanacaksan 2018 jenerasyonunu göz önünde bulundur sadece derim.

piota

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim android kullanacaksan 2018 jenerasyonunu göz önünde bulundur sadece derim.
Çerçevesiz tasarım , kıvrımlı tasarım , 18.5:9 gibi olaylara kesinlikle karşıyım . Bu sene gelen bütün telefonlarda bu şekilde gelecek , hatta daha da rezil olan çentik modası başladı . Bu seneki telefonlardan ümitli değilim boşa beklemek istemiyorum.
Mate 10 istediğim her şeye sahip ancak 2.5 garantisiz bir telefona vermem. Kulaklık jackı ısrarımdan vazgeçiyorum ancak aldığım markada , kulaklık aparatını kaybedersem en azından kolaylıkla ve ucuz bir şekilde yeniden alabilmeliyim