@DN@N
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar aracınızla en fazla kaç hız yaptınız. ??? ???
RuNaL dedi ki:2007 model Renault Megane-2 210 km/s
kızma ama bencede bi yanlışlık var bu beyanatta.clio sembolde de 250 ibre var mesela.ama yapmıyo.megandan da beklemem bu hızı.bu hıza çıksa kontrol edemessin bi renault aracı...RuNaL dedi ki:2007 model Renault Megane-2 210 km/s
ziraatci63 dedi ki:toyota corolla max 60 km ;D
trafiğe çıkmıyorumkiiMr.Fastfinger dedi ki:ziraatci63 dedi ki:toyota corolla max 60 km ;D
En güzelini yapıyosun ziraatci trafiğe çıktığın zaman haber ver ogün evden dışarı çıkmayayım ;D
ziraatci63 dedi ki:trafiğe çıkmıyorumkiiMr.Fastfinger dedi ki:ziraatci63 dedi ki:toyota corolla max 60 km ;D
En güzelini yapıyosun ziraatci trafiğe çıktığın zaman haber ver ogün evden dışarı çıkmayayım ;D![]()
dr_divx dedi ki:böyle bir konu başlığına abartarak şu kadar hıza çıktım diyen elbet olacaktır da (sallayarak ), yinede uzun yolda yerine göre 100 km yi geçmeyin diyeyim ben , fazla vakit kaybı olmaz..
yer6 dedi ki:kızma ama bencede bi yanlışlık var bu beyanatta.clio sembolde de 250 ibre var mesela.ama yapmıyo.megandan da beklemem bu hızı.bu hıza çıksa kontrol edemessin bi renault aracı...RuNaL dedi ki:2007 model Renault Megane-2 210 km/s
benim arabam yok en fazla 120 falan yapan bi araçta bulunmuşumdur.oda bana çok zaten...
nasıl zevkli bir bilsenTuningMert dedi ki:2008 Honda Civic Type-R 284 KMH (elektronik gösterge)