Araç takip sistemi

tarantula42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi günler. Arkadaşlar bana araçların yakıt ve kilometre kontrolünü sağlayacak bir program lazım. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
konuyu biraz açarmısın?

tarantula42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çaliştiğim şirkette 18 araç var bunlarin kilometrelerini ve yakitlarini kontrol etmek istiyorum.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Arvento firmasından bilgi alabilirsiniz.

esraguclu33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de araç takip sistemi kullanmak istiyorum ama çok pahalı mı edinmek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arvento iyidir ama gereksiz pahalı takip-et'e bakaabilirsiniz.

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arvento gibi firmalar var bu işte işlerinin uzmanı onlara başvur. Free programlar pek stabil olmaz

Aylin Gökberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çalışmakta olduğum şirket için araç takip sistemine geçiş yaptık. Filomuzda 10 adet araç var. Bu araçları canlı olarak takip edebiliyoruz. Kullandığımız takip şirketini reklam olmaması için paylaşmıyorum ama araç takip sistemlerinden tek tek teklif almak yerine sizin için araç takip sistemlerinden en uygun teklifi alıp size ileten OfisPaneli'ni kullanabilirsiniz. Ücretsiz araç takip teklifi istedikten sonra 30 dakika içerisinde sizin için piyasadaki araç takip şirketlerinden daha uygun teklifler alabiliyorlar. Detaylı bilgiye ve ücretsiz teklife buradan ulaşabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
0
Merhaba yakıt tüketimi ve kilometre kontrolü için araç takip sistemi üzerinden alabilirsiniz. Araçlarınız yüksek tonajlı araçlar ise canbus yakıt kontrol sistemi olarak bakabilirsiniz.

Sailtech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Arkadaşlar Araç takip önericek olursam obdplus derim..Yeni nesil araç takip sistemi ve arıza tespit cihazı(obdplus.com.tr)..yani hem aracınızı takip ediyor hem de motor ve elektronik kısımdaki arıza kodlarının türkçe karşılığı ile birlikte görebiliyor hatta önemsiz bir arıza kodu ise silebiliyorsunuz.
Ağır vasıtalrda daha detaylı raporlar alabiliyorsunuz. Deponuzdaki canlı yakıt değerlerini görebiliyorsunuz.
-şoför kaç adet frene bastı
-kaç adet retarder kullandı
-hız/devir raporlama
-yakıt hırsızlığı için grafıksel gösterimler bulunmaktadır..