Bahadir06ANK
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 76
Merhaba. Double din multimedialar pahalı ve bizim aracamızın teyp yeri aşağıda kaldığı için kullanışsız oluyor. Ben samsung tab 4 almayı düşünüyorum. Aux ile sesi hoparlörlere veririm diye düşünüyorum. Ama aklımda bazı sorular var onlara açıklık getirirsem yapmayı düşünüyorum.
1) samsung tab 4 de gps anteni var mı internete bağlı olmadan navigasyon kullanabilirmiyim?
2) kulaklık girişini ikiliye çıkarıp birini teybe bağlasam diğerini de açıkta bıraksam telefonu tablete bağlasam ordan ses teybe aktarılır mı yoksa teybin aux çıkınışı mı ikiliyim ?
3) şarj işini nasıl yapacağım sürekli şarj kablosu bağlı olsa bi de açma kapama düğmesi yapsam şarjı azalınca şarj etsem olur mu ? Yoksa sürekli şarjda mı kalsın(kontak açıkken)
4) otg kablosu bağlayıp hem şarj girişi hem de usb bağlayabilir miyim?
1) samsung tab 4 de gps anteni var mı internete bağlı olmadan navigasyon kullanabilirmiyim?
2) kulaklık girişini ikiliye çıkarıp birini teybe bağlasam diğerini de açıkta bıraksam telefonu tablete bağlasam ordan ses teybe aktarılır mı yoksa teybin aux çıkınışı mı ikiliyim ?
3) şarj işini nasıl yapacağım sürekli şarj kablosu bağlı olsa bi de açma kapama düğmesi yapsam şarjı azalınca şarj etsem olur mu ? Yoksa sürekli şarjda mı kalsın(kontak açıkken)
4) otg kablosu bağlayıp hem şarj girişi hem de usb bağlayabilir miyim?