Araç alacağım yardım

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle fiat marea almanı tavsiye ederim güç-konfor-estetik-performans bir arada yakıtıda söylendiği gibi fazla değil 15,000 e en full modelini alırsın sıralı sistem lpgyede uyumludur lpg taktırırsan koklar durur

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sana iki araç tavsiye ediyorum,handa civic toyoto corolla
bu ıksı olmaz diyorsan dizel megan al bunuda beğenmem diyorsan araba alma,dinle bu abinin sözünü

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
dinleyeceğini sanmıyorum ama bir öneri ilk kez araba alacaksan bence çok gerekli değilse yılda 3000 km için araba alma.vergisi kaskosu yakıtı arızası parkı stresi vs bir sürü dert o kadar yol için çekilmez.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu gidişle araba almaktan vazgeçecek :D:D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Selam Dostum

3-4 bin km için disel alınmaz o paraya alacağın en güzel araba Honda Civic olur.Hem güzel hem seri hemde satması kolay

İyi Akşamlarhttp://www.kapindaadsl.com

Aynen katılıyorum 1.4 ies az yakar 1.6 ies iyi performans alırsın ve her zaman alıcısı olur bu arabanın ayrı bir hayran kitlesine sahiptir bu araç.15.000 tl temizini alırsın.Ufak defek modifiyeylede aşağıdaki gibi bişey olur.:)
ahmethonda.jpg

erigit25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen katılıyorum 1.4 ies az yakar 1.6 ies iyi performans alırsın ve her zaman alıcısı olur bu arabanın ayrı bir hayran kitlesine sahiptir bu araç.15.000 tl temizini alırsın.Ufak defek modifiyeylede aşağıdaki gibi bişey olur.:)
ahmethonda.jpg

güzel araç ama 15000 bulmak çok zor internetten baktığım kadarıyla en az 18-19 u gözden çıkarmak gerekiyor

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
benzin konusunda çok iyi , kokluyor
da
bi 5 yıl sonra başlayan sorunlar adamı çileden çıkarıyor..araçta kullanılan malzemenin kalitesi düşük..

marka farketmez en kalitelisini almanlar ve japonlar yapıyor
yani bencede ucuz olabilir kokluyo olabilir ama malzeme diye bişy yok arabada kaporta kola kutusu gibi çok ince
ama şu artısı var taksiye gittiği için tercih edilen araba bugün alsan yarın 300 500 eksiğine hemen satarsın elinde kalmaz satarken uğraştırmaz
bazı arabaları alırsın ikigün sonra satman gerekir 1000 2000 zarar ettirir
ford fiesta da ısrarlıyım sıfırda ford baya uygun taksit ve kredi secenekleri sunuyo ama senin para biraz az olduğu için bu arbaya göre ikinci el bakıcan mecbur ikinci eldede ford tan vaz gecme sağlamdır

erigit25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yine kafam karıştı civic mi ford mu

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
yine kafam karıştı civic mi ford mu

şöyle düşünürüm ben araba alırken
öncelikle sağlamı sonra ise fiyatı sonra ise satmak istediğimde çok zarar etirirmi hemen elden çıkarabilirmiyim yani alıcısı çokmu
honda da alıcısı çok araba ama pahalı ayrıca masrafı var
ford ise sağlam alıcısı çok ayrıca
toyota corolla var meesela onlarda güzeldir ama şimdi sana toyota da dersem hiç karar veremicen
en iyisi sen üsteki kriterleri dikkate al öyle düşün birde 20 bin parayı gözden çıkardıysan eger ödeme gücün varsa çok uygun koşullarla kredi veriyolar bi 10 bin daha sık kendini sıfır al derim ben bazı şeylerin ikinci eli elde kalıyo :d

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
chevrolet lacetti diyorum başka bişey demiyorum çok güzel araba biz woswagen bora aldk 2004 model 21.50a 640 kmyi lpgyle 100 tlyle gittik 180 kuruş yakıyor yani boralarda güzel araba lacetti dememim sebebi hem araba full yok yok arabada hemde uygun fiyatlı biz alacaktık adam satmaktan vazgeçti 2005 model 15.000tlden başlıyor 17 18 çıkıyor fiyatı...

erigit25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
lacetti mi ilginç
oooo fiyatlar süper
bu kadar donanımlı bi araba acaba niye bu kadar düşük fiyata