Soru Araç Aksesuar Önerisi

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Merhaba, araç için 10W üstü şarj eden şarj aleti ve MagSafe destekli telefon tutucu lazım. MagSafe destekli telefon tutucular internette çok fahiş fiyatlara bulunuyor. Bu yüzden daha uygun kullandığınız yada bildiğiniz üreticinin ürünü var ise önerilerinizi beklemekteyim.

DarkKnight.

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Arabanın kendi kablosuz şarjı hariç kullanma bence. Ben sadece kendi kablosuz şarjı ve evde orijinal adaptörüyle ediyorum hiçbir telefonumun pil ömrü 95 altına düşmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, araç için 10W üstü şarj eden şarj aleti ve MagSafe destekli telefon tutucu lazım. MagSafe destekli telefon tutucular internette çok fahiş fiyatlara bulunuyor. Bu yüzden daha uygun kullandığınız yada bildiğiniz üreticinin ürünü var ise önerilerinizi beklemekteyim.
araç marka modeli söylersen oem olarak servislere sordurayım

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Arabanın kendi kablosuz şarjı hariç kullanma bence. Ben sadece kendi kablosuz şarjı ve evde orijinal adaptörüyle ediyorum hiçbir telefonumun pil ömrü 95 altına düşmedi

araç marka modeli söylersen oem olarak servislere sordurayım
Tek bir araç yok ve araçların hiç birinin kablosuz şarj için destekleri bulunmamakta. Ayrıca ilginiz için teşekkürler.

Ek olarak sorum da hem şarj eden hem MagSafe'li bir alet istemiyorum. Ayrı ayrı da olur.

Son düzenleme: