veliaydiin
Öğrenci
İphone 8 plus almayı düşünüyorum arabistandan . Telefonun 1 yıl garantisi oluyor diye biliyorum facetime turkiyeye geldiğinde çalışır mi arabistanda face time çalışmıyor diye biliyorum sizce alınır mi ?
Benim bildiğim o garanti artık yok bi araştırın onu.İphone 8 plus almayı düşünüyorum arabistandan . Telefonun 1 yıl garantisi oluyor diye biliyorum facetime turkiyeye geldiğinde çalışır mi arabistanda face time çalışmıyor diye biliyorum sizce alınır mi ?
Kimilerinde facetime olmuyor alırken dikkatli al garanti işi bitti artık yurtdışından gelen hiçbir cihazın garantisi ülkemizde geçmiyorİphone 8 plus almayı düşünüyorum arabistandan . Telefonun 1 yıl garantisi oluyor diye biliyorum facetime turkiyeye geldiğinde çalışır mi arabistanda face time çalışmıyor diye biliyorum sizce alınır mi ?
Eyvallah ustaKimilerinde facetime olmuyor alırken dikkatli al garanti işi bitti artık yurtdışından gelen hiçbir cihazın garantisi ülkemizde geçmiyor
---- Mesajlar birleştirildi ----
Abimin bi arkadaşı var arabistanda telefoncu zamanında 6s plus la 7 plus aldı facetime çalışıyormuş şimdi sordum şimdide x aldı bundada çalışıyormuş haberin olsun
Peki garanti işi 1 yil uluslararasi garantisi oluyormuymus ?Kimilerinde facetime olmuyor alırken dikkatli al garanti işi bitti artık yurtdışından gelen hiçbir cihazın garantisi ülkemizde geçmiyor
Abimin bi arkadaşı var arabistanda telefoncu zamanında 6s plus la 7 plus aldı facetime çalışıyormuş şimdi sordum şimdide x aldı bundada çalışıyormuş haberin olsun
O garanti işi kalktı diye biliyorum eskiden 1 yıl burda 1 yıl yurtdışında garantisi vardı son olarak apple da garantiyi kaldırdı diye biliyorumEyvallah usta
Peki garanti işi 1 yil uluslararasi garantisi oluyormuymus ?
garanti olmyo, yerine fixpack yaptıabilirsin.Eyvallah usta
Peki garanti işi 1 yil uluslararasi garantisi oluyormuymus ?