Arabistandan 100 tllik hediye önerisi

JessePinkman1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamlar bir hafta sonra akrabalarim umreye gidiyorlar.banada istediğin şeyler varsa getirelim dediler fazla yuk olmasin diye en fazla 100 liralık elektronik eşya onerilerinizi bekliyorum. Ilk tercihim kulaklık her türlü kulakliğa okeyim. Teşekkürler

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
Selamlar bir hafta sonra akrabalarim umreye gidiyorlar.banada istediğin şeyler varsa getirelim dediler fazla yuk olmasin diye en fazla 100 liralık elektronik eşya onerilerinizi bekliyorum. Ilk tercihim kulaklık her türlü kulakliğa okeyim. Teşekkürler
100 tlye fazla elektronik eşya bulunmaz.Ayıca kutsal topraklardan elektronik eşya aldırmak pek mantıklı olmaz bence. Böyle hatıra kalacak şeyler daha iyi olur.o fiyata elektronik eşya yerine benim dilimle arap kombini yaptır:) içinde ise tesbih;yüzük;hurma;takı;kolye vb var.Akrabalarım her gidişinde bize böyle şeyler getiriyor.Ayrıca benim dediklerim arabistandan alınabilecek klasik ve maliyeti az olan şeyler.

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
100 TL'lik petrol aldırtıp o petrolü burada satabilirsin. Yani fazladan para kazanmış olursun. (!)