Arabeskin kralı Ferdi Tayfur, tedavisi için Antalya'ya davet edildi!!!

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
1587241725869.png

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, diyalize girdiğini açıklayan arabesk müziğinin ünsü sesi Ferdi Tayfur'u tedavisi için Antalya'ya davet etti.

Ünal, sosyal medya hesabından, Ferdi TAYFUR' un katıldığı bir programda diyalize girdiğini ve doktorların böbrek naklini önerdiğini söylediği haberi paylaştı. Prof. Dr. Ünal, "Şarkıları ve beyefendi kişiliğiyle gönlümüzde ayrı bir yeri olan Ferdi Tayfur'a geçmiş olsun diyorum. Dilerse kendisini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezimizde misafir edip, gerekli tedaviyi uygulamaktan memnuniyet duyarız." ifadelerini kullandı. (Kaynak:Hürriyet)

Hayranı olduğum, 1982' den beri aralıksız dinlediğim yeri bende ayrı olan Ferdi babama Allah' tan acil şifalar diliyorum.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Çok değerli bir sanatçı. Özellikle babam çok büyük hayranı. Yolda listesinden Ferdi Tayfur'u eksik etmez. Allah şifa versin.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Çok değerli bir sanatçı. Özellikle babam çok büyük hayranı. Yolda listesinden Ferdi Tayfur'u eksik etmez. Allah şifa versin.
Amin amin amin diyorum, bende yeri apayrı. Çok üzüldüm duyunca. Yaşlandığı artık Ferdi babam. Allah şifa versin Ferdi babaya ve tüm hasta olanlara.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Değerli bir sanatçı şarkıları gayet güzel kızı Tuğçe Tayfur'da babası Ferdi Tayfur kadar güzel yorulmamış şarkılarını. Allah acil şifalar versin.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ben takip ediyorum Ferdi babayı şükür sağlığı sıhhati iyi babanın. Allah uzun ömürler versin Ferdi babama.