erenalisen
Doçent
Mesela amerikadan arabası ile türkiyeye gelmek isteyen biri doğal olarak uçağa binmek zorunda ve arabasını da yanında getirmek istiyor böyle bir imkan var mı yani arabalı vapurlar gibi arabalı uçaklar var mı?
Kara üzerinden geldiğini biliyorum, havadan çok masraflı olur.Mesela amerikadan arabası ile türkiyeye gelmek isteyen biri doğal olarak uçağa binmek zorunda ve arabasını da yanında getirmek istiyor böyle bir imkan var mı yani arabalı vapurlar gibi arabalı uçaklar var mı?
karadan nasıl gelebilir ki amerikadan trye biri arabası ile ?Kara üzerinden geldiğini biliyorum, havadan çok masraflı olur.
Ya bi tanıdık yurt içinden getirmişti, arkasında sadece arabanin gireceği biryervar orya girmişti gelmiştikaradan nasıl gelebilir ki amerikadan trye biri arabası ile ?
şuraya köprü yapsalar gelir. marmara denizi kadar büyüktür ama olur yine de.karadan nasıl gelebilir ki amerikadan trye biri arabası ile ?
bu köprü için ohooooo rusya ile amerikanın anlaşması lazımkargo uçakları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuraya köprü yapsalar gelir. marmara denizi kadar büyüktür ama olur yine de.Ekli dosyayı görüntüle 159179
o başka konu ama yapılırsa karadan gidilir.bu köprü için ohooooo rusya ile amerikanın anlaşması lazım
Marmaray gibi bir yer yapsınlar daha iyi olurkargo uçakları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuraya köprü yapsalar gelir. marmara denizi kadar büyüktür ama olur yine de.Ekli dosyayı görüntüle 159179
kanka öyle değil ya mesela hani bulgaristandan biri arabasıyla gelip buraya tatil yapıp gidiyor ya yabancı plakalar görüyoruz arada ondan bahsediyorum amerikada yaşayan biri tatil için türkiyeye gelirken arabasını yanında getirmek isterse türkiyede arabasıyla dolaşmak için tatilde amerikadan uçakla gelmek zorunda arabasını bir şekilde uçakla getirmek zorunda yanında öyle bişey var mı yani diye sordumAma hiç sanmıyorum yurtdışından Türkiye'ye getireceğini, nebiliyim, gümrüğe felan takılma olmazmi ?
Arabasını yanında getirmek isteyen hiç görmedim. Masraflı, tehlikeli ve uğraştırıcı olduğu için tercih edilmiyor.Mesela amerikadan arabası ile türkiyeye gelmek isteyen biri doğal olarak uçağa binmek zorunda ve arabasını da yanında getirmek istiyor böyle bir imkan var mı yani arabalı vapurlar gibi arabalı uçaklar var mı?
belki vardır sanıyordum arabalı vapurlar veya gemiler gibi arabanla binip yukarı yolcu kabinlerine çıkıyorsundur gibiArabasını yanında getirmek isteyen hiç görmedim. Masraflı, tehlikeli ve uğraştırıcı olduğu için tercih edilmiyor.
Tabii ki isterse uçak ile getirtebilir. Nasıl bir şekilde getirildiğine veya fiyatının ne olduğuna dair bilgim yok.
Yolcu ve yük taşımak için olan uçaklar ayrı. Öyle bavul gibi uçağın altına konulmuyor.![]()