Arabalı Uçak Var Mı ?

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Mesela amerikadan arabası ile türkiyeye gelmek isteyen biri doğal olarak uçağa binmek zorunda ve arabasını da yanında getirmek istiyor böyle bir imkan var mı yani arabalı vapurlar gibi arabalı uçaklar var mı?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Mesela amerikadan arabası ile türkiyeye gelmek isteyen biri doğal olarak uçağa binmek zorunda ve arabasını da yanında getirmek istiyor böyle bir imkan var mı yani arabalı vapurlar gibi arabalı uçaklar var mı?
Kara üzerinden geldiğini biliyorum, havadan çok masraflı olur.

Reaksiyon puanı
158
kargo uçakları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

karadan nasıl gelebilir ki amerikadan trye biri arabası ile ?
şuraya köprü yapsalar gelir. marmara denizi kadar büyüktür ama olur yine de.
1626349535804.png

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Ama hiç sanmıyorum yurtdışından Türkiye'ye getireceğini, nebiliyim, gümrüğe felan takılma olmazmi ?

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Ama hiç sanmıyorum yurtdışından Türkiye'ye getireceğini, nebiliyim, gümrüğe felan takılma olmazmi ?
kanka öyle değil ya mesela hani bulgaristandan biri arabasıyla gelip buraya tatil yapıp gidiyor ya yabancı plakalar görüyoruz arada ondan bahsediyorum amerikada yaşayan biri tatil için türkiyeye gelirken arabasını yanında getirmek isterse türkiyede arabasıyla dolaşmak için tatilde amerikadan uçakla gelmek zorunda arabasını bir şekilde uçakla getirmek zorunda yanında öyle bişey var mı yani diye sordum

American Megatrends

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
Arabasını yanında getirmek isteyen hiç görmedim. Masraflı, tehlikeli ve uğraştırıcı olduğu için tercih edilmiyor.
Tabii ki isterse uçak ile getirtebilir. Nasıl bir şekilde getirildiğine veya fiyatının ne olduğuna dair bilgim yok.
Yolcu ve yük taşımak için olan uçaklar ayrı. Öyle bavul gibi uçağın altına konulmuyor. :D

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Arabasını yanında getirmek isteyen hiç görmedim. Masraflı, tehlikeli ve uğraştırıcı olduğu için tercih edilmiyor.
Tabii ki isterse uçak ile getirtebilir. Nasıl bir şekilde getirildiğine veya fiyatının ne olduğuna dair bilgim yok.
Yolcu ve yük taşımak için olan uçaklar ayrı. Öyle bavul gibi uçağın altına konulmuyor. :D
belki vardır sanıyordum arabalı vapurlar veya gemiler gibi arabanla binip yukarı yolcu kabinlerine çıkıyorsundur gibi :)