Araba Almayı Düşünüyoruz

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 2013 model araba almayı düşünüyoruz arabandan hiç anlamıyorum açıkcası arabayı kadın kullanıcak ve konforlu, az yakıt tüketen, uzun yollarda insanı yormayan,tam kadın arabası deyilde birazda sert hatlara sahip,sessiz,ufak tefek özellikleri olan bir araba olmasını istiyoruz fiyat aralığı 70.000 tl ye kadar benim bulduklarım mitsubishi lancer evolution-sport sedan,opel insignia sedan,hundai accent blue

luris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toyota corolla 1.4 D-4D elegant m\m 63.300 tl 2013 model alcaksan bunu al derim toyota motorlarını bu sene bmw üretecek.
iyi araba bi gör istersen showroomda

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açıkcası güzel arabada :) şekli için almayabiliriz

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Volvo S40 D2 Dizel 1560cc 115hp - 63.530 TL

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Mitsubishi ASX güzel araba bayanlar çok rağbet ediyo.
Nissan Juke eğlenceli bi araba.
Ford Focus da güzel, bayanlar için hayati öneme sahip olan kendi kendine park sistemine sahip modeli alırsanız kullanacak olan kişi çok rahat eder.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mtsubishinin arabaları iyi deyilmi cevremde kullanan göremedim ama lancer beni benden alıyor

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
qasqai olabilir biraz yüksek istenirse tabi bayan kullanacağına göre iyi olur yüksek olması

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Insignia öneririm.Ya da daha kaliteli birşey isteren BMW 1.18 ...

tarkankarabas

Asistan
Reaksiyon puanı
2
almayı düşündüğünüz araçta start-stop özelliğini mutla arayın. bununla araç özellikle şehir içi trafiğinde dur kalk yaptıkça motoru durdurup gaza basınca yeniden harekete geçirir. beklemelerde yakıt tüketimi yapmaz. ayrıca tiptronic vitesler de yoğun trafikte otomatik normal yolda manuel kullanım imkanı verir. emin olun otomatikten sonra manuel'e geçen birisi olarak konuşuyorum. İstanbul trafiğinde otomatik araç çölde vaha gibidir :)) bunlar gibi konfor ve güvenlik için istediğiniz özellikleri belirleyip not alın ve hoşunuza giden markaların showroomlarını ziyaret edip araştırın. bir de alacağınız aracın ağırlığına göre motor büyüklüğünü seçin. 1000 kglik bir araca 1.4 motorla binerseniz 1.6dan fazla yakar. fabrika tüketimleri belki gerçek hayattan farklı olabilir. internette forumlardan kullanıcı tecrübelerini okuyun.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuan aklımız mitsubishi asx tarafında ama ford focusun kendi kendine park etme özelliği düşündürmüyor da diyil açıkcası insignia kullanan biriyle hiç konuşmadım açıkcası oyuzden arka plana attım gibi bişi oldu accent blue nasıl peki

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
citroen ile ilgili hiç bir bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim

Geçen gün 1.6 120 beygir eHdı otomatik versiyonunu bayide inceledim.Mükemmel bir araç.Bana göre tam bir aile arabası.
Fiyatıda 72000lira idi.
Şu an telden nete giriyorum,daha fazla yardımcı olamıyorum bu nedenle.
Nette araştırırsanız daha fazla bilgi bulursunuz.
Şu an bende C4 var gayet memnunum.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün 1.6 120 beygir eHdı otomatik versiyonunu bayide inceledim.Mükemmel bir araç.Bana göre tam bir aile arabası.
Fiyatıda 72000lira idi.
Şu an telden nete giriyorum,daha fazla yardımcı olamıyorum bu nedenle.
Nette araştırırsanız daha fazla bilgi bulursunuz.
Şu an bende C4 var gayet memnunum.
sitesinden baktımda güzel arabaymış içi filan genişmi dışarıdan ses alıyomu hız yaptıgınızda

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
sitesinden baktımda güzel arabaymış içi filan genişmi dışarıdan ses alıyomu hız yaptıgınızda

Aracı kullanmadım.Fakat direksiyonuna oturdum.
Müthiş bir araç bence.Motor teknolojisi elektrik destekli.Yolda kendine baktıran bir araç.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Japon veya Alman arabasında şaşma bence.
Citroen, Renault, Hyundai bence ilk tercih olcak araçlar değil.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açıkcası gönlüm mitsubishiden yana arabalarında al benisi var açıkcası benim gözümden

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="class: con_table_2col, width: 462"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]A3 1.6 TDI S tronic[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]1598[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]105[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]19.392[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]31.728[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]69.998[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]A3 1.2 TFSI S tronic[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]1197[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]17.444[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]28.512[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]62.904[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Araba alacaksan audi derim.Yok ses dışarıdan ses geliyor mu, sağlam mı,malzeme kalitesi iyimi şekli sportif mi.Bunları dert etmezsin. :) Dizel olan az yakar şehir içi 100km 5.3litre,benzinli olan yani alttaki 7 litre.benzinli daha ucuz olduğundan ek olarak sunroof s line pakette alabilirsin :)

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]A3 1.6 TDI S tronic[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]1598[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]19.392[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]31.728[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]69.998[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]A3 1.2 TFSI S tronic[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]1197[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]17.444[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]28.512[/TD]
[TD="class: table_col, bgcolor: transparent"]62.904[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Araba alacaksan audi derim.Yok ses dışarıdan ses geliyor mu, sağlam mı,malzeme kalitesi iyimi şekli sportif mi.Bunları dert etmezsin. :) Dizel olan az yakar şehir içi 100km 5.3litre,benzinli olan yani alttaki 7 litre.benzinli daha ucuz olduğundan ek olarak sunroof s line pakette alabilirsin :)
açıkcası a3 ü beğenmiyoruz valla onun yerine insignia alırız daha iyi hem arabanın asıl sahibi a3 ü beyenmedi

caksak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar

Bende Toyota Auris vardı gayet memnundum konfor olsun yol tutuşu olsun.Toyotanın servisi gayetten başarılı ve öyle küçük işlerede para almıyorlar.Arkadaşın dediği Citroen, Renault, Hyundai bence ilk tercih olcak araçlar değildir. Duyduğuma göre (hiç bir bilgim yok söylentiler) arkadaş arabasını götürmüş citroen için arabaya sadece bilgisayarı bağlamışlar 80 TL para almışlar yeni olan arabasına. Yedek parçaları Fransadan geliyormuş ve uzun zaman alıyormuş.Gene aynı arkadaşın sözüne katılıyorum "Japon veya Alman arabasında şaşma bence" [MENTION=105823]bt38[/MENTION]. Toyotaların dizel m/m lerin sıkıntı varmış diye duydum (aracı kullanmadım duyum üzerine) japonyada ki yollara göre tasarlamış ve Türkiyede ki bozuk dik eğimli yollarda sıkıntı veriyorlarmış bazı forumlarda var benzer şikayetler.Araç tavsiyeme gelirse otomatik ve dizel olsun mümkünse benzinlilerin torkları düşük oluyor aracın içi dolu ve ya yokuş çıkarken uygun devirde uygun torku yakalamak zor oluyor ve ek yakıt sarfiyatı meydana geliyor dizellerin torku daha fazla olduğu vites düşürmelere gerek kalmıyor.Otomatikteki sebebim şehir içinde 1 e al boşa al 1e al boşa al bıktım :))) aynı zamanda herzaman uygun devirleri tutturamıyoruz ve yakıt sarfiyatı daha fazla oluyor. Volkswagen Golf 1.6 TDI DSG highline alırdım. Ama eylül gibi yeni kasayı sunacaklar haberiniz olsun
Arkadaşlar yorumlarıma katılmıyor olabilirsiniz veya ben yanlış biliyor olabilirim. Yanlış olduğum yerleri söylerseniz bende öğrenmiş olurum araba alırken bende araştırmıştım anca bukadar :)))

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Passata bir bak istersen üstün donanıma sahip. İnsignia'da çok kaliteli bi araba ama passat kadar donanıma sahip değil.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar

Bende Toyota Auris vardı gayet memnundum konfor olsun yol tutuşu olsun.Toyotanın servisi gayetten başarılı ve öyle küçük işlerede para almıyorlar.Arkadaşın dediği Citroen, Renault, Hyundai bence ilk tercih olcak araçlar değildir. Duyduğuma göre (hiç bir bilgim yok söylentiler) arkadaş arabasını götürmüş citroen için arabaya sadece bilgisayarı bağlamışlar 80 TL para almışlar yeni olan arabasına. Yedek parçaları Fransadan geliyormuş ve uzun zaman alıyormuş.Gene aynı arkadaşın sözüne katılıyorum "Japon veya Alman arabasında şaşma bence" @bt38. Toyotaların dizel m/m lerin sıkıntı varmış diye duydum (aracı kullanmadım duyum üzerine) japonyada ki yollara göre tasarlamış ve Türkiyede ki bozuk dik eğimli yollarda sıkıntı veriyorlarmış bazı forumlarda var benzer şikayetler.Araç tavsiyeme gelirse otomatik ve dizel olsun mümkünse benzinlilerin torkları düşük oluyor aracın içi dolu ve ya yokuş çıkarken uygun devirde uygun torku yakalamak zor oluyor ve ek yakıt sarfiyatı meydana geliyor dizellerin torku daha fazla olduğu vites düşürmelere gerek kalmıyor.Otomatikteki sebebim şehir içinde 1 e al boşa al 1e al boşa al bıktım :))) aynı zamanda herzaman uygun devirleri tutturamıyoruz ve yakıt sarfiyatı daha fazla oluyor. Volkswagen Golf 1.6 TDI DSG highline alırdım. Ama eylül gibi yeni kasayı sunacaklar haberiniz olsun
Arkadaşlar yorumlarıma katılmıyor olabilirsiniz veya ben yanlış biliyor olabilirim. Yanlış olduğum yerleri söylerseniz bende öğrenmiş olurum araba alırken bende araştırmıştım anca bukadar :)))
bilgilendirmen için sağol zaten bu arabayı anneme alıyoruz öyle durmadan servisle filan uğraşamaz benim tercihim başlıca mitsubishi asx veya lancer sport sedan ama bu arabaları kullanan bir tanıdıgımız yok genelde şahin kullanıyolar yada 90 model reno :) birazda sert hatlara sahip olmasını istememin nedeni kendi arabamı alana kadar benimde onu kullanmam olucak iç hacmi geniş olmasını istiyoruz çünkü yılda 5-6 kez uzun yol seyahati yapıyoruz genelde ankara trafiğinde kullanır ancak heycanlandığı için pek trafik zamanı çıkmaz :D biraz arabada al benisi olsun istiyorum rocco larda şahin gibi olmaya başladı kimde görsem rocco arabadan bezdim volkswagen kalitesine diyicek birşeyim yok ama ne zaman biyerlere baksam araba cıkarıyolarlar buda arabadan soğutur kanaatindeyim

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Subaru XV bakabilirsiniz 66.000TL satış fiyat var :)
http://www.subaru.com.tr/9-Subaru_XV_Genel.aspx
Bu videoda da Subarunun AWD sistemi test ediliyor, bence bakmakta fayda var :)
[video=youtube;Q7dVFY5CxT0]http://www.youtube.com/watch?v=Q7dVFY5CxT0&feature=g-vrec[/video]

subaru-XV-Concept-2.jpg

Yeşili de pek güzelmiş :) daha önce turuncusunu görmüştüm ben :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Merhaba 2013 model araba almayı düşünüyoruz arabandan hiç anlamıyorum açıkcası arabayı kadın kullanıcak ve konforlu, az yakıt tüketen, uzun yollarda insanı yormayan,tam kadın arabası deyilde birazda sert hatlara sahip,sessiz,ufak tefek özellikleri olan bir araba olmasını istiyoruz fiyat aralığı 70.000 tl ye kadar benim bulduklarım mitsubishi lancer evolution-sport sedan,opel insignia sedan,hundai accent blue
70000 liraya sen nasıl lancer evo alıyon araba 65000'£dan başlıyo kastetdiğin lancer sa hiç durma benim favori arabam

haa bide megane 3 var kesinlikle bakın aradığın her özellik var

jetta ile golfüde unutmadan yazayım

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0