emirhanssx
Asistan
Ben apu sistem toplayacagim.Ancak bu sistemin anakarti 2 slot.1×8gb alip sonra bidaha 1×8gb almayi planliyorum ama herkes 2×4 almalisin diyor.1×8 taksam ne gibi zarari olur
Apu sistem alma artık geçti. Yazılımsal olarak batışta şu an. Az daha para biriktir. Soruna gelecek olursak çift kanal olunca daha performanslı çalışır.Ben apu sistem toplayacagim.Ancak bu sistemin anakarti 2 slot.1×8gb alip sonra bidaha 1×8gb almayi planliyorum ama herkes 2×4 almalisin diyor.1×8 taksam ne gibi zarari olur
Hocam bir hafta once siz onermistiniz?Peki 2000tl civari pc onerebilir misiniz Amd fiyat performans olarak daha iyi oldugu icin amd tercihenApu sistem alma artık geçti. Yazılımsal olarak batışta şu an. Az daha para biriktir. Soruna gelecek olursak çift kanal olunca daha performanslı çalışır.
Yine Apu alın derim. Ozamanlar APU'ların sorunları baş göstermemişti. Şu an sıkıntılılar. Yazılım ile düzeltilmedikçe alınmaz.Hocam bir hafta once siz onermistiniz?Peki 2000tl civari pc onerebilir misiniz Amd fiyat performans olarak daha iyi oldugu icin amd tercihen
Anlamadim.Hem alin derim diyosunuz hem de sikintili diyorsunuz?Yine Apu alın derim. Ozamanlar APU'ların sorunları baş göstermemişti. Şu an sıkıntılılar. Yazılım ile düzeltilmedikçe alınmaz.
Evet sıkıntılı. Alınır derken o bütçeye göre sadece o alınır ama alınmaz yaniAnlamadim.Hem alin derim diyosunuz hem de sikintili diyorsunuz?
Sonradan 2x4 daha alır?ilk tek 8gb al sonra eşini alırsın 2x4 alma elinde kalırlar.
anakartında 2 tane ram slotu var tek 8gb yada 16gb tek alır.Sonradan 2x4 daha alır?
Anakartta 2 soket oldugu icin soyledi galiba.Sonradan 2x4 daha alır?
Ozaman 4 slotlu alsın.anakartında 2 tane ram slotu var tek 8gb yada 16gb tek alır.
almış geçmiş ola kasada takılı...Ozaman 4 slotlu alsın.