berat y****
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
bu dyugu nasıl yenilebilir
bun abenzeyen birşey bulamadımKonuyu Otomobil bölümünün alt bölümü olan Peugeot markasıyla alakalı yere açmışsın.
Konu dışı diye bir yer var oraya açabilirdin.bun abenzeyen birşey bulamadım
pardon new im deKonu dışı diye bir yer var oraya açabilirdin.
Önemli değil moderatörlerden biri uygun yere taşır konuyu.pardon new im de
teşekürlerÖnemli değil moderatörlerden biri uygun yere taşır konuyu.
moralim bozu kondanda fark etmemiş olabilirimÖnemli değil moderatörlerden biri uygun yere taşır konuyu.
beceriksiz şeklindeMesela kendini nasıl hissediyorsun aptallık diye isimlendiriyorsun o duyguyu?
Mesela ben arada iş arkadaşlarımla konuşurken düşünmeden kendim bile istemeden ağzımdan alakasız sözler çıkarırım. Çok nadirde olsa oluyor bu durum.
Beceriksizlik adı üstünde beceriksizliktir aptallıkla ne alakası var. Hangi konularda meselabeceriksiz şeklinde
bişeyleri yapamamak yetenekli olduğun konunun sadece bir tane olmasıNasıl beceriksiz? Ne yapmaya çılışıyorsun?
Anlatsana artık. Kelpetenle koparıyorum sözleri senden
her konu futbol matemetik derslerBeceriksizlik adı üstünde beceriksizliktir aptallıkla ne alakası var. Hangi konularda mesela
Bu aptallık değildir sen matematiği yapamazsın ama başka bir alanda yeteneğin vardır yeteneğin olan konuya yönelip o alanda başarılı isimlerden olabilirsinbişeyleri yapamamak yetenekli olduğun konunun sadece bir tane olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
her konu futbol matemetik dersler
ok konu kilitBu aptallık değildir sen matematiği yapamazsın ama başka bir alanda yeteneğin vardır yeteneğin olan konuya yönelip o alanda başarılı isimlerden olabilirsin
tşk![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Konunuzu taşıdım, kilitlenmeyi gerektiren bir durum yok.