Appstore uygulamalarda indirim var - 15 Temmuz

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba,

Genelde Appstore'u günlük olarak takip ederim. İndirim var mı, yeni bir şeyler var mı diye.
Ve beğendiğim uygulamaları "İstek listesine" gönderirim. Elbet ucuzlayacak ve satın alırım derim. Bugün istek listeme baktığımda çok şaşırdım.

Bugün'ün Apple için özel bir anlamı mı var anlamadım. Çünkü bu sabah baktığımda, bir çok uygulama nedense 0,59 TL olmuş görünüyor.
Örnek vermem gerekirse ;

İşin bir diğer garip yanı da şu. Webden baktığımızda ürünler 0,99 Dolar diyor. Yani evet indirim var. Ama Türkiye Appstore'da bunun karşılığı, 0,59 TL olarak görünüyor. Apple mı bir yanlışlık yapıyor, ben mi aslında fazladan para veriyorum da farkında değilim aceba bilmiyorum.

Bugün neden böyle indirime girdi bu oyunlar ? Çünkü bu oyun ve uygulamalar çok uzun süredir indirim yapmıyordu. 15 Temmuz'un bir önemi mi var ?

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaş, 200'den fazla görünüm var. Bir tanesi de çıkıp ne bir yorum yapmış, ne de bilgilendirme ile ilgili herhangi bir teşekkür.

Nasıl bir forum burası anlamadımki.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Arkadaş, 200'den fazla görünüm var. Bir tanesi de çıkıp ne bir yorum yapmış, ne de bilgilendirme ile ilgili herhangi bir teşekkür.

Nasıl bir forum burası anlamadımki.
Böyle diyerek zaten baştan kaybediyorsun :D
Amacın teşekkür almaksa galiba niyetin ilgi görmek dahası takip edilen okunan bir kişilik olmak. Her yazı yazdığında (mesela) teşekkür beklersen bu okuru sıkar. Sana teşekkürmü edeyim yoksa işimi mi halledeyik diye. Sen bu ve vs gibi haber yayınla zaman geçtikçe zaten istemeden olacak. Ama evet gerçekten iyi olmuş vu haber paypal kartımı ekleyeyim bari :D Saol :)

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Öncelikle baştan söyleyeyim; bir şey kazanmanın ya da kaybetmenin peşinde değilim. O yüzden bir şey kaybetmediğime eminim.

Amacım teşekkür almak değil. Kayıt olduğum tarih ile mesaj sayıma bakarsan çok okunan bir kişilik olmadığımı ve çok da aktif olarak kullanmıyorum forumu.

Bu tarz haberleri de sürekli yayınlayacak değilim, hele ki bu kadar duyarsız ve konulara ilgisiz bir oluşum için hiç emek vermeyi de düşünmüyorum.

İnsanların konuları okumaları/görmeleri sonrasında bile hiç bir yorumda bulunmaması tuhaf geldi sadece. En iyisi ben de öyle yapayım ; Gör/faydalan/çık/git.