AppStore Apple Kimliği Şifre Sorunu..!!

Caglar84lu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selam herkese: Benim sorunum AppStore uygulama indirirken veya herhangi bir uygulamayı güncelle derken. Sürekli apple kimliğimi şifre girmemi istiyor.. Bunun sebebi ve Çözümü nedir acaba ?

knighttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
parmak izi sensörünü aktif etmediysen her seferinde tabi ki şifreni soracak normal yani. parmak izi açık olsa bile telefonu kapatıp açınca bir seferlik yine şifre sorulur. ondan sonra parmak izini okutup geçersin.

Caglar84lu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
parmak izi sensörünü aktif etmediysen her seferinde tabi ki şifreni soracak normal yani. parmak izi açık olsa bile telefonu kapatıp açınca bir seferlik yine şifre sorulur. ondan sonra parmak izini okutup geçersin.
Ben iphone 4s kullanıyorum parmak izi sensörü yok. restore yaptım. ağ ayarlarını sıfırla yaptım. yinede her seferinde her uygulamada indirmede baştan soruyor. bir tek yedek alıp telefonu sıfırlama yapmadım.

knighttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman şifre sorması normal sen bedava da olsa bir program satın alıyorsun indiriyorsun o marketten. her seferinde girmen gerekiyor şifreni

Caglar84lu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
o zaman şifre sorması normal sen bedava da olsa bir program satın alıyorsun indiriyorsun o marketten. her seferinde girmen gerekiyor şifreni
İyide ücretli uygulamalar için tamamda. ücretsiz mesela bir uygulama indirdim 15 dk dolmadan tekrardan başka bir uygulama indir diyince yine soruyor. ve önceden indirdiğim uygulamaların güncelleme yap derken yine soruyor.

Caglar84lu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selam herkese: Benim sorunum AppStore uygulama indirirken veya herhangi bir uygulamayı güncelle derken. Sürekli apple kimliğimi şifre girmemi istiyor.. Bunun sebebi ve Çözümü nedir acaba ?
Çözüm: (Ayarlar-Genel-Sıfırla-Tüm Ayarları Sıfırla ) ◄ Dikkat..!! Tüm ayarları sıfırla seçeneği olacak Tüm içerik ve ayarları sil yapmayın.!!! bunu yaptıktan sonra yapmış olduğunuz bildirim klavye ses gibi gibi tüm ayarlar eski hale gelecek ama, bu soruna çözüm olacak. artık uygulamaların güncellemesinde şifre sorulmayacak.. Yardımcı olduysam sevinirim arkadaşlar.. iyi forumlar :)