Leand
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,375
Sıkıntısı olan var mı ya? Sipariş veriyorum
bende takipteyim alırsanız haber verin bari geldimi,cihaz sorunsuzmu diye.
Sıkıntısı olan var mı ya? Sipariş veriyorum
ben iphone 6s alacaktım 64gb olanı son anda vaz geçip Redmi Note 6 Pro aldım, mutluyum. Güvenemedim cevap gelmeyincebende takipteyim alırsanız haber verin bari geldimi,cihaz sorunsuzmu diye.
ben iphone 6s alacaktım 64gb olanı son anda vaz geçip Redmi Note 6 Pro aldım, mutluyum. Güvenemedim cevap gelmeyince
Neyi iptal edebiliyor muyum?6s zaten alınmaz konu açsaydın yardımcı olurduk ama redmi note 6pro da güzel model hayırlı olsun. İptal edebiliyormusun?
Neyi iptal edebiliyor muyum?
İki kuzenime de alacaklar 1 ay içinde. Önerebilir siniz.Boş ver hocam başka telefon önerecektim ama almışsınız hayırlı olsun size.
Detaylandırır mısınız?applekutusu.com beş para etmez bir site. Sakın birşey almayın. Beni zarara soktular.
Ürünü satın almadan önce iletişime geçtim, 2 kez ürün için teyit aldım. Sonra siparişi geçtim (6.700TL).Detaylandırır mısınız?
Hakki abi bir ara da istanbulbilisimin reklamini yapiyordu...Arkadaşlar merhaba aranız da apple kutusundan alışveriş yapan telefon satın alan varmı ? Ne kadar güvenilir kapı da ödeme seçeneği sadece istanbul yapabildiklerini söylüyorlar. Bildiğiniz gibi Hakkı Alkan iphone 8 tanıtımın da apple kutusu aracılığı ile tedarik ettiklerini söyledi. Sizin düşünceleriniz ne yardımcı olurmusunuz lütfen. Gönül rahatlığı ile telefon satın alabilirmiyiz ?