Apple’ın yaptığı ile dalga geçip yaptığını yapmak

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Bu telefon firmalarını anlayamıyorum Apple birşey yapıyor dalga geçiyorlar sonra Apple’ın yaptığını yapıyorlar, son örnek şarj adaptörü.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,030
Başta dalga geçiyorlar. Onlar yaptı biz yapmayız biz daha iyiyiz bizi seçin diyip prim kasıyorlar.

İş onlara gelince tasarruf doğayı kirletmemek oluyor.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bu telefon firmalarını anlayamıyorum Apple birşey yapıyor dalga geçiyorlar sonra Apple’ın yaptığını yapıyorlar, son örnek şarj adaptörü.
Apple'ın yaptığı yanlış.Apple'ın yaptığı yanlışı yapmak daha büyük yanlış.Samsung S21 ailesinde kutu içeriğini boşaltarak bence ciddi hata yaptı.S21 ailesini kutu içeriği dışında çok başarılı buluyorum.Keşke Apple'ın izinden gitmeselerdi.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Apple'ın yaptığı yanlış.Apple'ın yaptığı yanlışı yapmak daha büyük yanlış.Samsung S21 ailesinde kutu içeriğini boşaltarak bence ciddi hata yaptı.S21 ailesini kutu içeriği dışında çok başarılı buluyorum.Keşke Apple'ın izinden gitmeselerdi.
Birinin öncü olması lazım o öncüde Apple

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Kesinlikle öyle eskiden güzel olan tutulan özellikler yazılımlar kopyalanırdı şimdi bir deli almış bayrağı koşuyor diğer kendini çok akıllı sananlar da o delinin peşinden gidiyor resmen işin içinde ne akıl var ne mantık.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Bu arada sony harbiden adamdır arkadaş yeni çıkan telefonlara baktım hep ses çıkışı type c ancak sonynin yeni modelinde hâlâ 3.5mm jack kullanılmış.Bu argeyi neye göre yapıyorlar anlamıyorum herkes Bluetooth kulaklık kullanmıyor sonuçta neden bu kaldırma merakı bu özenti onu da anlamış değilim.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Öncü olsun olmasınada güzel şeylere öncü olsun.Kutuya şarj cihazı ve kulaklık koymamak nedir ya.Olan biz tüketiciye oluyor.
O konuda haklısın, öyle yada böyle dünyanın en değerli şirketi seçildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sony harbiden adamdır arkadaş yeni çıkan telefonlara baktım hep ses çıkışı type c ancak sonynin yeni modelinde hâlâ 3.5mm jack kullanılmış.Bu argeyi neye göre yapıyorlar anlamıyorum herkes Bluetooth kulaklık kullanmıyor sonuçta neden bu kaldırma merakı bu özenti onu da anlamış değilim.
Türkiyeden çekildiler aslında sonyde çok iyi marka androidte, çıktılarsa daha gelmezler diye tahmin ediyorum

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Birinin öncü olması lazım o öncüde Apple

Bana o işler şöyle geliyor. Apple yaptı vatandaştan tepki yok madem biz neden yapmıyoruz kafası bu .

Atıyorum dediğin gibi adaptörü çıkardım diyor kulaklığı çıkardık diyor Apple. Başta saçma geliyor Samsung'a halk buna sitem eder kızar biz tam tersi davranalım ve ordan bize gelir sanıyor kullanıcılar. Ama bakıyor ki Iphone fan boyları halinden memnun isterse kutuyu bile vermesin önemli değil :D O zaman biz neden 40-50$ masraf edip fazladan kulaklık veriyoruz 20-30$ fazladan masraf edip adaptör veriyoruz bizde vermeyelim üstüne bunlara 50 $ a ayrıca kitleriz kafasına dönüyor iş...

İşin özü yok çevreymiş yok doğayı korumak mı flan mı sanıyorsunuz siz full MADDİ BAKIYOR firmalar. Halktanda ses seda çıkmayıp halen en çok satan telefonlarda Iphone 1. çıkıyorsa yapacak bir şey yok...

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Dalga geçince dikkat çekiyorlar işte. Sonra da tıpkı Apple gibi daha fazla kazanç sağlamak için aynısını yapıyorlar. Benim sinir olduğum durum bahaneleri. Doğayı korumakmış falan...O neden tam tamına yalan diyemem çünkü az da olsa atığı falan azaltıyorlar ama asıl nedeni daha fazla kazanç etmek.

Xiaomi en azından mi11’ile ya (ücretsiz olarak) adaptörle beraber alma, ya da adaptörsüz alma seçeneği sundu ama büyük ihtimalle gelecek modelleri kesinlikle adaptör içermeyecek.

Samsung sanırım doğayı koruma bahanesi yapmadı. Eğer doğasever bahanesi yaptıysa çok gülerim çünkü S21 serisinin ekranında 2 katmanlı plastik ekran koruyucu ve çerçevelerinde tek katmanlı plastik koruyucu eklediler.