- Reaksiyon puanı
- 4,723
Bu telefon firmalarını anlayamıyorum Apple birşey yapıyor dalga geçiyorlar sonra Apple’ın yaptığını yapıyorlar, son örnek şarj adaptörü.
Apple'ın yaptığı yanlış.Apple'ın yaptığı yanlışı yapmak daha büyük yanlış.Samsung S21 ailesinde kutu içeriğini boşaltarak bence ciddi hata yaptı.S21 ailesini kutu içeriği dışında çok başarılı buluyorum.Keşke Apple'ın izinden gitmeselerdi.Bu telefon firmalarını anlayamıyorum Apple birşey yapıyor dalga geçiyorlar sonra Apple’ın yaptığını yapıyorlar, son örnek şarj adaptörü.
Birinin öncü olması lazım o öncüde AppleApple'ın yaptığı yanlış.Apple'ın yaptığı yanlışı yapmak daha büyük yanlış.Samsung S21 ailesinde kutu içeriğini boşaltarak bence ciddi hata yaptı.S21 ailesini kutu içeriği dışında çok başarılı buluyorum.Keşke Apple'ın izinden gitmeselerdi.
Öncü olsun olmasınada güzel şeylere öncü olsun.Kutuya şarj cihazı ve kulaklık koymamak nedir ya.Olan biz tüketiciye oluyor.Birinin öncü olması lazım o öncüde Apple
O konuda haklısın, öyle yada böyle dünyanın en değerli şirketi seçildi.Öncü olsun olmasınada güzel şeylere öncü olsun.Kutuya şarj cihazı ve kulaklık koymamak nedir ya.Olan biz tüketiciye oluyor.
Türkiyeden çekildiler aslında sonyde çok iyi marka androidte, çıktılarsa daha gelmezler diye tahmin ediyorumBu arada sony harbiden adamdır arkadaş yeni çıkan telefonlara baktım hep ses çıkışı type c ancak sonynin yeni modelinde hâlâ 3.5mm jack kullanılmış.Bu argeyi neye göre yapıyorlar anlamıyorum herkes Bluetooth kulaklık kullanmıyor sonuçta neden bu kaldırma merakı bu özenti onu da anlamış değilim.
Birinin öncü olması lazım o öncüde Apple
Dalga geçince dikkat çekiyorlar işte. Sonra da tıpkı Apple gibi daha fazla kazanç sağlamak için aynısını yapıyorlar. Benim sinir olduğum durum bahaneleri. Doğayı korumakmış falan...O neden tam tamına yalan diyemem çünkü az da olsa atığı falan azaltıyorlar ama asıl nedeni daha fazla kazanç etmek.Bu telefon firmalarını anlayamıyorum Apple birşey yapıyor dalga geçiyorlar sonra Apple’ın yaptığını yapıyorlar, son örnek şarj adaptörü.