Apple'dan sürpriz Şubat sonu etkinliği

Bu konuyu okuyanlar

Nemesis

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,764
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
TUAW'ın bir yazısına göre bir batı yakası televizyon yapımcısı olan Mira Mobile Television, Şubat'ın sonlarına doğru yapılacak bir Apple organizasyonu için işe alımlar yapıyor. TUAW iş ilanlarının Mira'nın web sayfasında olmadığını, ve kendi raporunun da "onaylanmamış dedikodu" kategorisinde yer aldığını belirtiyor.

Tek bir kaynaktan gelen bir haberin doğru olma olasılığı çok düşük olsa da, Greg Joswiak'ın geçtiğimiz hafta hatırlattığı üzere, iPhone'a yazılım geliştirmeyi mümkün kılacak SDK Şubat'ın sonlarına doğru çıkacaktı. Bunun için bir etkinlik düzenlemek saçma gibi gelse de, zamanlama tutuyor.

Bazıları da 3G'li iPhone'un o gün çıkacağını tahmin ediyor fakat 16GB'lık iPhone'un daha geçtiğimiz gün çıktığını hesaba katarsak, bunun pek de mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Bu etkinlikte ayrıca yeni Avrupa'lı GSM firmalarıyla anlaşmanın yanısıra Asya'daki ilk firmanın da açıklanacağı tahmin ediliyor.

AppleInsider sitesi de bir "Şubat sonu etkinliği" hakkında duyumlar aldığını, ama tıpkı TUAW gibi dedikodudan öte olup olmadığını doğrulayamadıklarını söyledi.

Kaynak
 

Son mesajlar

Üst