Haber Apple Watch Series 7’nin satışları başlıyor

Bu konuyu okuyanlar

Cagatay Yaman

Asistan
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
188
Reaksiyon puanı
170
Puanları
43
Yaş
32
Apple, geçtiğimiz haftalarda düzenlediği etkinlikte yepyeni ürünlerini duyurdu. Kullanıcıların merakla beklediği iPhone 13 serisi ve yeni iPad’ler bu etkinlikte lanse edilirken, şirketin yedinci nesil akıllı saati Watch Series 7’de yine aynı etkinlikte piyasaya sürüldü.

iPhone 13 etkinliğinde tanıtılan Watch Series 7, özellikleri ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ancak Apple bu saatin ne zaman satışa çıkacağını kesin olarak belirtmemişti. Neyse ki şimdi beklenen gün geldi ve Watch Series 7’in satışa çıkacağı tarih açıklandı.

Apple-Watch-Series-7.jpg


Watch Series 7, 8 Ekim Cuma ön siparişe açılıyor​

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre Watch Series 7’nin ön siparişleri, 8 Ekim Cuma günü başlayacak ve 15 Ekim tarihinde de kullanıcılara gönderilecek. Peki Watch Series 7 neler sunuyordu?

Kısa süre önce piyasaya sürülen Watch Series 7, daha yuvarlak köşelere ve yumuşak bir tasarıma sahip. 41 mm ve 45 mm boyutlarında gelen 7 serisi, geçen yılki Watch 6 serisinden de 1 mm büyük.

Çeşitli spor ve sağlık desteğine sahip olan Watch Series 7, Apple’ın özel olarak geliştirdiği watchOS 8 sistemiyle daha iyi çalışıyor. Ayrıca yeni saat yüzleri de, yine dikkat çeken yeniliklerden bir başkası…

Fiyata gelecek olursak Apple’ın yedinci nesil akıllı saati, 399 dolarlık maliyetiyle ön siparişe sunulacak. 8 Ekim tarihinde satışlarına başlanacak olan bu ürün, 15 Ekim tarihinde ise sevk edilecek.

 
Üst