Apple Watch Resmen Duyuruldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Apple Watch Resmen Duyuruldu

Apple bu akşam gerçekleştirdiği etkinlikte bugüne kadar iWatch olarak bildiğimiz saati resmen tanıttı: İşte akıllı saat piyasasının en yenisi Apple Watch.

Ultrayer6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasıl ki apple telefon üretmeden evvel, diğer firmalar birbirinin aynısı özellikteki telefonları tekrar tekrar kullanıcılara sunuyorduysa,

aynısını şimdi akıllı saatler için yapıyorlar.

ama sanırım buraya kadar.

apple’ın bu pazara gireceğini düşünmezdim, ama şu anda ciddi ciddi girdiğine göre, akıllı saatlerin gelişimi hızlıca ilerleyecektir ve benim gibi akıllı saatlere kötü bakan insanların dahi fikri değişecektir belki de.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nasıl ki apple telefon üretmeden evvel, diğer firmalar birbirinin aynısı özellikteki telefonları tekrar tekrar kullanıcılara sunuyorduysa,

aynısını şimdi akıllı saatler için yapıyorlar.

ama sanırım buraya kadar.

apple’ın bu pazara gireceğini düşünmezdim, ama şu anda ciddi ciddi girdiğine göre, akıllı saatlerin gelişimi hızlıca ilerleyecektir ve benim gibi akıllı saatlere kötü bakan insanların dahi fikri değişecektir belki de.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=132123]Ultrayer6[/MENTION] Dediklerinde haklısın ama akıllı saat pazarıda Apple sayesinde ortaya çıktı. iwatch dedikodularından sonra diğer firmalar bu sektöre yöneldi.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Saat çok iyi ama satışa çok geç çıkarıyorlar bence.
2015'e girmeden satışa çıkarsalar daha iyi olur.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İwatch gerçekten çok güzel. Diğer saatlere sıcak bakmıyordum bu gerçekten hoş olmuş. Android telefon kullandığım için alsam da kullanamam. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.