- Reaksiyon puanı
- 650

Bu içerik ilk olarak Apple Watch modelleri yasaklanıyor! İşte nedeni adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Akıllı saat kullanmadığım için beni bağlayan bir şey yok.![]()
Bu içerik ilk olarak Apple Watch modelleri yasaklanıyor! İşte nedeni adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Appleın en büyük hatası şu saati android ile tüm özellikleriyle çalıştıramaması oldu.Akıllı saat kullanmadığım için beni bağlayan bir şey yok.
Apple ona güvenlik bahanesi ile izin vermiyor.Hocam Apple ın maalesef tüketiciyi sinir eden tuhaflıkları var yok değil.Appleın en büyük hatası şu saati android ile tüm özellikleriyle çalıştıramaması oldu.
Bunu yapsaydı çok daha fazla kullanıcı ile buluşurdu apple watch.
Bu kadar katı davranması kendine zarar veriyor, baştan beri android ile çalışabilmeliydi
Hayır sanki apple watch u samsung telefonuma eşleştirsem appleın bilgilerini ve tüm kullanıcılarının bilgilerini çalacam ??
Garip apple tripleri
Saat=Huawei diyorum artık adamlar kralını yapıyor cidden ?Apple ona güvenlik bahanesi ile izin vermiyor.Hocam Apple ın maalesef tüketiciyi sinir eden tuhaflıkları var yok değil.
Hocam 12 pro+Çakma AirPords pro 2 kullanıyorum.Başkada kullandığım bir şey yok.?? Akıllı saate hiç ilgim yok.Saat alsam normal şık duran bir saat alırım.Saat=Huawei diyorum artık adamlar kralını yapıyor cidden ?
Adamlar telefonu bırakıp giyilebilir cihaza yönelecek herhalde ?
Saati önceden hiç önemsemezdim ömrümde kullanmışlığım yok mi band 6 ile başladım sonra olmazsa olmazım oldu ? önceden çok özelliği olsun diyordum şimdi hiç önemi yok uyku ve adım sayıcı olsun kafiHocam 12 pro+Çakma AirPords pro 2 kullanıyorum.Başkada kullandığım bir şey yok.?? Akıllı saate hiç ilgim yok.Saat alsam normal şık duran bir saat alırım.