Apple Watch 3 Denedim - Çok Pahalı

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Geçen sanırım Cumartesi, Ankamall 1. kattaki Apple satan mağazaya girdim. Apple Watch 3 deneyeceğimi; fakat almayacağımı belirttim. Denedim, çok az kurcalar gibi yaptım; amma velakin gel gör ki KIYAMADIM.

Yoh Artık Demeyin!

Adamlar yapmış, saygıdan saatin önünde diz çöküp Mevla'ya bu nimet için şükür namazı kılmak gerek ^_^

Şakayı şöyle sol alt kuytu köşeye fırlatıp az buçuk uzun ve Dr. Öz bir cümleyle açıklamak gerekirse, miniminnacık, bozuk para kadar bir saate 1799 TL veremem abi. Yalnız maaşım iyi olsa alırım tabi. Yani alan var, alamayan var. Alıp da kaliteli yaşamak var, alamayıp yaşayan da var. Yapımı 50 TL bulmaz, fiyatı bir aylık maaş alır. Sonuçta yazılıma para veriyoruz. Sizce bu yazılım, bu kadar eder mi?

Apple X'e 6500, Watch 3'e 1799 diyelim, toplam 8299 TL feci pahalı.

Önceki versiyona göre sadece az buçuk donanım yükseltmişler, başka yok bence. Özellikle kıyaslamalar ise, watch 1 ve watch 3 arasında yapılmış youtube'de :D

Hele ki Apple tutkunları ya da bu iş üzerine çalışanlar, acayip değişimler olmuş gibi aktarmaları, çok aldatıcı.

Son düzenleme:

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Apple'ın hiç bir ürünü beş para etmez. Apple denen bilişim faşisti firma, teknoloji fukarası kullanıcılara tasarım satarak kendi ahmak kullanım stiline bağımlı hale getiriyor. Akıllı saat hele Apple akıllı saat almak ise tamamen gösteriş budalası iSheep'leri daha da yolmak için düzenlemiş küçük teknolojik tuzaktır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Apple'ın hiç bir ürünü beş para etmez. Apple denen bilişim faşisti firma, teknoloji fukarası kullanıcılara tasarım satarak kendi ahmak kullanım stiline bağımlı hale getiriyor. Akıllı saat hele Apple akıllı saat almak ise tamamen gösteriş budalası iSheep'leri daha da yolmak için düzenlemiş küçük teknolojik tuzaktır.
Yardır be hocam kim tutar seni :D

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Ver metheri.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Adamın ağzından bal damlıyor içindeki nefreti 2 cümle ile kusmuş

Reaksiyon puanı
5,171
@by efsane yeni (yani eski) Murat Burç'umuz hayırlı olsun.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
img_0334.gif

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bana göre akıllı saatlere hiç gerek yok normal şık kol saatti alın daha iyi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
LTE desteği bile yok Türkiye'de bu sene saçma şeyler oluyor teknoloji anlamınsa sanki.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Ben kw88 den memnunum gerisi boş

e0ae8e0fc1acf47a972aa5194fad95bc.jpg

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
nextman kw88 adımları ve diğer özellikleri tam doğru sayıyor mu? Android telefon ile programı var mı?

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
nextman kw88 adımları ve diğer özellikleri tam doğru sayıyor mu? Android telefon ile programı var mı?
bu modeller smart watch phone diye geçiyor arkadaşım yani adım sayardan nabızdan ziyade zaten başlı başına bir android cihaz. sim kart desteği de var arayüzleri bol ve seçenekli ancak önemli bir sıkıntıları var ki oda batarya süreleri

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
nextman öğrenmek istediğim cihazın ne olduğu değil, adımsayarı ve diğer özellikleri doğru ölçüyor mu?

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
MrJokes Bence, Türkiye'deki teknolojinin saçmalığı, teknolojik ürünlerin hayatını inanılmaz değiştiriyor-bunu almazsan yaşaman çok negatif-al ki havan olsun-adı var adı mantığının algılatılması, bu doğrultuda çok pahalı olarak satışın fırsat gösterilmesi gibi keriz avına çıkıldığını gösteriyor. Şimdi apple alan neden keriz olsun diye yüklenenler olacak; yalnız apple watch 2 ile 3 versiyonu arasında inanılmaz değişim olmuş gibi youtube video yaparak anlatımları "ay gtüm" dedirttiriyor ve bu durumu öyle bir kabartmaları da, keriz avına çıktıklarını gösteriyor. Bozuk para kadar saate yazılımı dolayısıyla 1800 tl vermek ise, zevk ve hobi olarak almayı geç, gerçekten az enayilik çağrıştırıyor. He tamam zengin adamsın alırsın. Ben de olsa alırım. Yalnız bu dediklerim durumu iyi olmayanlar için geçerli ve kendilerini zorlamaları gerekmiyor. Aslında bu durumların yaşanmasına, ülkedeki vergilerin çok olması da sebep gösterilebilir. 2015 ekim'de 4500 tl ye phonak işitme cihazı aldım, %5 - %15 gibi fayda gördüğümü bile söyleyemiyorum. Miniminnacık cihaza 4500 verdim. Şimdi ben keriz miyim? Hiç sanmıyorum. Bu gerçekten bir ihtiyaç; ama apple watch gerçekten bir ihtiyaç mı? Amaç, yazılımı için ücret verdim. Aylardır takamıyorum. Sürekli serviste. Bir taksam bozuluyor. Geçen hafta geldi, aldım yerinden. Bu hafta ayar yaptıracağım inş. Sizce bu kadar pahalı olmak zorunda mı? Sağlık alanında satılan ürünlerin çoğu, milleti sömürme amacı taşıyor. Bu duruma en güzel örnek, medikalciler. Geçenlerde sıkma topu almak için medikale girdim. Küçücük topa 15 tl gibi dedi. Almadım. Ankamall decathlona gittim, daha iyisini 3-5 tl gibi bir fiyata aldım.

Son düzenleme: