- Reaksiyon puanı
- 653

Bu içerik ilk olarak Apple Vision Pro satışları çakıldı! İşte nedeni adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben de vallahi.Belliydi zaten böyle olacağı, iyi ki paraya kıyıp almamışım.
İlk olarak META yapmıştı ve marka değeri Apple kadar yüksek ve tüketici kitlesi fazla olamadığı için başarısız bir pr stratejisi oldu.Şahsen gereksiz olduğunu pek sanmıyorum, gelecekte adından oldukça bahsettirecek bir yenilik.
Benzer bir cihazı Samsung yapsaydı, tavrınız ne merak ettim doğrusu. Kaldı ki, uçakta veya seyahat halinde kullanımı oldukça zevkli olacak teknolojik ürün. Daha da geliştirildiğinde daha işlevsel olacağını da düşünüyorum.
Apple'dan bağımsız bana aletin kendisi çok absürt geliyor. Böyle havada elini oynatmalar falan, aşırı komik geliyor. Şahsen param olsa bu cihaza 3.500$ vermeyeceğim gibi Meta Quest 3'e 500$'da vermezdim. Genel olarak bu teknoloji bana gereksiz geliyor. Sonuçta arz-talep meselesi, alan kişi memnunsa beni pek alakadar etmez.Şahsen gereksiz olduğunu pek sanmıyorum, gelecekte adından oldukça bahsettirecek bir yenilik.
Benzer bir cihazı Samsung yapsaydı, tavrınız ne merak ettim doğrusu. Kaldı ki, uçakta veya seyahat halinde kullanımı oldukça zevkli olacak teknolojik ürün. Daha da geliştirildiğinde daha işlevsel olacağını da düşünüyorum.
Elbette hocam, zaten daha yeni bir teknoloji Apple tarafında.İlk olarak META yapmıştı ve marka değeri Apple kadar yüksek ve tüketici kitlesi fazla olamadığı için başarısız bir pr stratejisi oldu.
Sizin söylediğiniz gibi Vision Pro, taşınabilirlik konusunda o kadar mobilite değil ve bununla birlikte cihazın işlevselliği kısıtlı. Gelecek zaman da projelerinin arkasında durmaya edip yeni fikirlerle geliştirmeye çalıştıkları taktirde istenilen başarıya ulaşabilirler.
Yorumunuza katılıyorum hocam, gelirim var çok şükür ancak daha yeni ve kullanılabilirlik açısından.Apple'dan bağımsız bana aletin kendisi çok absürt geliyor. Böyle havada elini oynatmalar falan, aşırı komik geliyor. Şahsen param olsa bu cihaza 3.500$ vermeyeceğim gibi Meta Quest 3'e 500$'da vermezdim. Genel olarak bu teknoloji bana gereksiz geliyor. Sonuçta arz-talep meselesi, alan kişi memnunsa beni pek alakadar etmez.