Apple store

IsmailAktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zorlucenter da bulunan apple storedan iphone6s almayi dusunuyorum kredi kartina taksit yapiyorlarmi yapiyorlarsa kac taksit yapiyorlar bilginiz varmi birde cihaz almak icin gittigimda randevu gerekirmi

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
6s almaya giderken randevu almanıza gerek yok. Telefonlara taksit yapılmıyor , yasa yakın zamanda değişecek diyorlardı fakat şuan ki durum ne bilemiyorum. Ticari kartınız varsa ancak 9 taksite kadar yapabilirsiniz. Ayrıca üniversite öğrencisi kimlik kartı ile giderseniz (sizin olmasına gerek yok bi yakınınızla gidebilirsiniz) ayın 5 ine kadar Beats kulaklık hediye ediyorlar.

IsmailAktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
6s almaya giderken randevu almanıza gerek yok. Telefonlara taksit yapılmıyor , yasa yakın zamanda değişecek diyorlardı fakat şuan ki durum ne bilemiyorum. Ticari kartınız varsa ancak 9 taksite kadar yapabilirsiniz. Ayrıca üniversite öğrencisi kimlik kartı ile giderseniz (sizin olmasına gerek yok bi yakınınızla gidebilirsiniz) ayın 5 ine kadar Beats kulaklık hediye ediyorlar.
Forumda baska bir konuda sordugumda kredi kartina taksitlendirme yapabiliyorlar denildi