Apple Store abonelik iptali

canblc06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Iphone 8 Plus kullanıyorum telefonuma zil sesi satın almak için kredi kartı bilgilerimi vermiştim. Wpyi kilit koyan bir programın reklamı geldi karşıma indirdim içinde aylık abonelik 99₺ (haftalık) yazıyordu yanlışlıkla parmak izim gitti ve olanlar oldu ama hemen aboneliği iptal ettim sizce kredi kartından çekilmişmidir (not : babamın kredi kartı) buyurun ssler:
ZO5WvG.png

o6d2Gb.jpg

--- Gönderi Güncellendi ---
Yardım edecek hiç kimse yok mu ? :sob:

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
En guzeli yarin apple Türkiye’yi ara.sorununu anlat,yardimci olurlar.arayipta yardimci olunmayan bir insan gormedim.

Hatta online sohbette gecen sene yarim saat bezdirdim valla resmen super sabirlari varmis:)))

canblc06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bunlara Online chat yoluyla ulaşabilir miyim ve nerden ulaşabilirim?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Zaten senden para almamışlar. 7sinden sonra çekecekler. Sen 7 sinden önce iptal ettiysen almazlar. Aynı mantık Netflix de de var.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Online ulasman sart degil.internette telefon numaralari var.oradan bulup ararsin.yada apple’in sitesine bir gir bakalim oralarda bi yerlerde olacak online olaylari...

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Zaten senden para almamışlar. 7sinden sonra çekecekler. Sen 7 sinden önce iptal ettiysen almazlar. Aynı mantık Netflix de de var.

Yani hocam hakli olabilirsin ama adamin kafa fena dumanli:))en guzeli arasin sorsun,rahatlasin...

canblc06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu anda müsait değilim yarın arıycam inşallah çekilmemiştir ilginiz için teşekkürler

canblc06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu kapatabilir misiniz mod ?