Apple stok sorunu

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Gençler önceki konulardan hatırlarsınız ipad almıştım 2 hafta geçti tam 14 gün oldu ve hala gelmedi apple a böyle böyle yazdım hemen aradılar irlandadan dediler stok yok kasımın 2.haftası yada 2. haftasından itibaren stok gelicek dediler orayı tam duymadım bu 1 hafta öncenin olayı bu arada kasım’ın 2.haftası bitmek üzere hala işleniyor gençler apple den bu aralar cihaz almayı düşünüyorsanız kesinlikle baya düşünün 1 ay bekletiyor ama diğer siteler 3 günde 1 haftada yolluyorlar tabi bende iade edip o sitelerden almayı düşündüm ama maalesef euro 10 a dayandığı ve biz avrupa ülkesinde sayıldığımız için diğer siteler 3.500 tl ye çıkmış durumda gençler dediğim şu bu bir bilgilendirmedir apple da daha ucuz diye alırsanız 1 ay beklersiniz diğer sitelerde daha erken diye alırsanız ise 300 tl fazladan gider buna dikkat edin diyorum size

BlondRookie

Asistan
Reaksiyon puanı
112
Her ne şekilde olursa olsun apple ile yaptığınız alışverişten korkmayın.. amazon da aynı şekilde ama hepsiburada gibi siteler hazırda tuttuğu için stoklarını 2-3 günde gönderir ürünü. karar size kalmış tabiki

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
3 hafta oldu alalı ve sonunda kargoya verildi