Apple sizce ilerde böyle bir yol izleye bilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgun7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Şimdi insanları hızlı şarj için para ödetmek zorunda bırakmaları aklıma şunu getirdi. Bence ilerde yine yüzde 68 lerde ekran kasa oranlı telefon çıkarmaya devam edecekler ama bir fark olacak.

Bu telefonların ekranı genişletilebilir olacak. Genisletmek isteyen bir miktar para ile apple a gidecek telefonun cerceveyi azaltıp verecekler. Nasıl? :)

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Gelecekteki telefonlar modüler olacak yeni bir çipset, işlemci, kamera çıktığı zaman o parçayı diğer parça ile değiştirebileceksin lego parçaları gibi düşünebilirsin. Tahminim bu yönde. Ekranda benim dediğim şekilde olabilir. Modüler bir telefon. Ama bu teknolojiyi Apple değilde ismi az duyulmuş bir firma tarafından yapılacak. Daha sonra Apple ve Samsung bu projeyi geliştirerek müşteriye kullanılabilir ve stabil çalışan modüler telefonları duyuracak. Fikirlerim bu yönde :D

İyi Forumlar.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Gelecekteki telefonlar modüler olacak yeni bir çipset, işlemci, kamera çıktığı zaman o parçayı diğer parça ile değiştirebileceksin lego parçaları gibi düşünebilirsin. Tahminim bu yönde. Ekranda benim dediğim şekilde olabilir. Modüler bir telefon. Ama bu teknolojiyi Apple değilde ismi az duyulmuş bir firma tarafından yapılacak. Daha sonra Apple ve Samsung bu projeyi geliştirerek müşteriye kullanılabilir ve stabil çalışan modüler telefonları duyuracak. Fikirlerim bu yönde :D

İyi Forumlar.
Adam piyasayı çözdü yahu :)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Bence ilerde PC toplar gibi Telefon toplayacağız. "2500TL Bütçem Var Exynos Tabanlı Telefon Toplama Önerisi"

Reaksiyon puanı
10,315
Gelecekteki telefonlar modüler olacak yeni bir çipset, işlemci, kamera çıktığı zaman o parçayı diğer parça ile değiştirebileceksin lego parçaları gibi düşünebilirsin.

Toplama suyla değirmen dönmüyor da telefon döner mi bilemem ama bu geçmişte denendi, büyük heveslerle bayağı da bir yol aldı lakin yürümedi, yürütülemedi. Bu PC işine uyar da cep işine uyması biraz zor gibi geliyor bana. Çünkü telefon PC gibi değil, çok daha karmaşık, spesifik ve çok ince detayların bile bir telefonu işlemez hale getirebildiği birşey.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Genişletilebilir ekran derken Apple yine çakallık peşinde koşmaya devam etmeyi hayatta bırakmaz

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Yani burdaki amaç diger telefonların standart olarak sundugu bir seyi onun paralı sunması. İlerde ben arttıracak diyorum bu işi. İnovasyon hep bunlar.