Apple Servis Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exests
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exests

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben arkadaşları ekranlar vardı ve her şeyi, iyi e kadar 4. adımı gitti. Ben "kaydırarak açın" diyor ekranı göreceksiniz, ama kilitli diyor. i ilk bir pin yazmak zorunda, ama cihaz benim pin yanlış olduğunu söyledi. sanırım ben hep ios6 için güncellemeden önce kullanılan benim kişisel pin kullanılır. Benim kendi pin veya standart pin (0000) kullanmak zorunda mıyım?

Birisi benim iphone üst Apple Servis sağ köşesindeki pil sembolü hemen yanındaki bir ok işaretli dairenin bir asma kilit simgesi var lütfen yardım edebilir its hafta boyunca var olmuştur ve benim hesap bilgilerini değiştirdi bu yüzden benim itunes accont ile ilgisi olduğunu düşündüm ve benim telefon ama hiçbir şey inşaat sıfırlamak?

Müşterilerimizin korunması için, Apple tam bir soruşturma oluştu ve gerekli yamaları ya da sürümler kullanılabilir oluncaya kadar güvenlik sorunları tartışmak veya onaylamak, ifşa etmez. Apple Ürün Güvenliği hakkında daha fazla bilgi için, Apple bakın

Güncelleştirmek veya geri yüklemek için çalıştığınızda, iPhone, iPad veya iPod touch ile aşağıda listelenen konulardan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bunlardan herhangi biri meydana gelirse Apple Teknik Servis, kurtarma modu ve tekrar cihaza geri yüklemek için bir girişim içine cihaz yerleştirebilirsiniz.

Kurtarma modu kullanırken, sadece cihaz geri yükleyebilirsiniz.Aygıt üzerindeki tüm kullanıcı iPhone Servis içerik silinecektir, ancak daha önce bu bilgisayarda iTunes ile senkronize olsaydı, bir önceki yedekten geri yükleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bu makaleye bakın.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sen türk değil? ben alnamıyor seni.. ancak anladığım kadarıyla o kilit simgesi otomatik ekranın dönmesini kilitliyor. hom tuşuna çift tıkla ve en solu aç oradan kaldırabilirsn

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hiç bir şey anlamadım. Bu da mı 1 Nisan şakası ?