Soru Apple şeffaf kılıf mı silikon renkli kılıf mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykaan

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Apple ın şeffaf clear kılıfımı slikon renkli kılıfları mı daha kaliteli kullanış bakımından bu ikisinden hangisini önerirsiniz ?

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
Apple ın şeffaf clear kılıfımı slikon renkli kılıfları mı daha kaliteli kullanış bakımından bu ikisinden hangisini önerirsiniz ?
Şeffaf ve Deri kılıfları daha kullanışlı oluyor, Şahsen slikon tercih etmiyorum :)

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
İphone = şeffaf kılıf ?

Şöyle mor renkli 256GB 14 pro ve spigen magsafeli şeffaf kılıf efsane olur ?

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Şeffaf kılıflara ne kadar dikkat ederseniz edin bir süre sonra sararıyor. Şu an silikon kılıf kullanıyorum, her ne kadar takmasam da, ama çok çabuk pisleniyor. Geçtiğimiz gün deri kılıf sipariş verdim. Bence en mantıklısı deri.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Şeffaf kılıflara ne kadar dikkat ederseniz edin bir süre sonra sararıyor. Şu an silikon kılıf kullanıyorum, her ne kadar takmasam da, ama çok çabuk pisleniyor. Geçtiğimiz gün deri kılıf sipariş verdim. Bence en mantıklısı deri.
Bence koyu tonlarda silikon kılıflar Apple için en iyisi. Ek olarak Apple'ın silikon kılıfları, ıslak mendil yardımıyla kolayca temizlenebiliyor. Ortalama 14-16ay kullanım süresi sonrası bariz deformasyonlar çıkıyor.

Deri kılıflar 4-5 ay içinde elinizin bası noktalarına denk gelen kılıfları deforme oluyor. Aynı zaman da kirlendiği zaman leke yada genel kirin temizlenmesi daha zor oluyor.

Silikonlar ise aynı dediğiniz gibi. Özellikle silikon gibi bir malzemeye 1000TL para verdikten sonra çabucak sararması bana çok koyuyor :D. Silikon ve deri olan modellerin iç kaplamasının kaliteli oluşu ve dış yüzeyinin yumuşak darbelerinin çoğunu, sert darbelerin bir kısmını absorbe ettiği için parasını daha çok hak ediyor diye düşünüyorum.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Bence koyu tonlarda silikon kılıflar Apple için en iyisi. Ek olarak Apple'ın silikon kılıfları, ıslak mendil yardımıyla kolayca temizlenebiliyor. Ortalama 14-16ay kullanım süresi sonrası bariz deformasyonlar çıkıyor.

Deri kılıflar 4-5 ay içinde elinizin bası noktalarına denk gelen kılıfları deforme oluyor. Aynı zaman da kirlendiği zaman leke yada genel kirin temizlenmesi daha zor oluyor.

Silikonlar ise aynı dediğiniz gibi. Özellikle silikon gibi bir malzemeye 1000TL para verdikten sonra çabucak sararması bana çok koyuyor :D.
Her kılıf ıslak mendille silinebiliyor silinmesine de ben her gün ıslak mendille silmek zorunda mıyım? Deriyi en başta tercih etmememin sebebi kısa sürede deforme olmasıydı ama silikon bu şekilde olduktan sonra deri daha tercih edilesi.

Spigen'den 3-4 farklı model silikon kullandım ve orijinal silikonlardan çok daha kaliteliler.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461

Bende Deri tercih ediyorum doğrusu fiyatını hak ediyor :) Kullandığım kılıfta her hangi bir sorun da yok şuan için :)