Şeffaf ve Deri kılıfları daha kullanışlı oluyor, Şahsen slikon tercih etmiyorumApple ın şeffaf clear kılıfımı slikon renkli kılıfları mı daha kaliteli kullanış bakımından bu ikisinden hangisini önerirsiniz ?
Şeffaf kılıflar gerçekten çok güzel görünüyor, ama ben renkli severim.Apple ın şeffaf clear kılıfımı slikon renkli kılıfları mı daha kaliteli kullanış bakımından bu ikisinden hangisini önerirsiniz ?
Rengini falan anladım da depolama alanı ne alaka?
256GB candır şimdiki aklım olsa s21 fe 256GB alırdım ?Rengini falan anladım da depolama alanı ne alaka?
Bence koyu tonlarda silikon kılıflar Apple için en iyisi. Ek olarak Apple'ın silikon kılıfları, ıslak mendil yardımıyla kolayca temizlenebiliyor. Ortalama 14-16ay kullanım süresi sonrası bariz deformasyonlar çıkıyor.Şeffaf kılıflara ne kadar dikkat ederseniz edin bir süre sonra sararıyor. Şu an silikon kılıf kullanıyorum, her ne kadar takmasam da, ama çok çabuk pisleniyor. Geçtiğimiz gün deri kılıf sipariş verdim. Bence en mantıklısı deri.
Her kılıf ıslak mendille silinebiliyor silinmesine de ben her gün ıslak mendille silmek zorunda mıyım? Deriyi en başta tercih etmememin sebebi kısa sürede deforme olmasıydı ama silikon bu şekilde olduktan sonra deri daha tercih edilesi.Bence koyu tonlarda silikon kılıflar Apple için en iyisi. Ek olarak Apple'ın silikon kılıfları, ıslak mendil yardımıyla kolayca temizlenebiliyor. Ortalama 14-16ay kullanım süresi sonrası bariz deformasyonlar çıkıyor.
Deri kılıflar 4-5 ay içinde elinizin bası noktalarına denk gelen kılıfları deforme oluyor. Aynı zaman da kirlendiği zaman leke yada genel kirin temizlenmesi daha zor oluyor.
Silikonlar ise aynı dediğiniz gibi. Özellikle silikon gibi bir malzemeye 1000TL para verdikten sonra çabucak sararması bana çok koyuyor.
Şeffaf kılıflara ne kadar dikkat ederseniz edin bir süre sonra sararıyor. Şu an silikon kılıf kullanıyorum, her ne kadar takmasam da, ama çok çabuk pisleniyor. Geçtiğimiz gün deri kılıf sipariş verdim. Bence en mantıklısı deri.
Uzun kullanımda sararıyor sevmiyorum ben silikon kılıf seviyorum özellikle lansman kılıfları çok estetik benceŞeffaf kılıflar gerçekten çok güzel görünüyor, ama ben renkli severim.
Crystal'ler çok kötü....Şeffaf kılıf alacaksan Spigen Liquid Crystal öneririm