Apple Safari 5.1.7

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
applesafari51.png

Apple firmasının MAC ve PC ler için geliştirdiği internet tarayıcısı Safari yeni bir güncelleme ile 5.1.7 sürümüne yükseltildi.
Apple Safari özellikle şık görüntüsüyle dikkat çeken bir internet tarayıcı.Bu şık görüntüsünün dışında kullanıcılarına pek çok yararlı özellik ve hızlı bir gezinti vaat eden tarayıcı da tam sayfa yakınlaştırma,okuyucu(reader),eklenti desteği,sık kullanılanlar, pop-up bloklama, içerik arama, sekmeli gezinti, RSS desteği, SnapBack , otomatik form doldurma,gizli gezinti,cover flow,top sites gibi pek çok özelliğe sahip.(Tüm özellik listesine BURADAN ulaşabilirsiniz.) Kaynak

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mac os x lion + safari süper hızlı oluyo,, ama firefox'suz olmaz :)

visiotechgentr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lion'dan ziyade, snow leopard + safari 5.1.7 nin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ben; lion okadarda hızlı çalışan bir sistem değil. :) adı gibi olmuş (Lion) hantal ve bilgisayarı yoruyor resmen

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Türkçe desteği yokmu hala?...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Türkçe dil desteği yok ama yaması var..

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Türkçe desteği yokmu hala?...

Türkçe dil desteği yok ama yaması var..

Önce ki sürümlerinden birini kendi sitesinden yüklemiştim Türkçe olarak çıktı karşıma. Yanlış mı hatırlıyorum acaba. Belki de yamasını yüklemişimdir doğrudur Murat şunu da belirteyim ne kullanımı sarıyor ne de işlevi. Sürekli kitlendi Görev Yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyordum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Önce ki sürümlerinden birini kendi sitesinden yüklemiştim Türkçe olarak çıktı karşıma. Yanlış mı hatırlıyorum acaba. Belki de yamasını yüklemişimdir doğrudur Murat şunu da belirteyim ne kullanımı sarıyor ne de işlevi. Sürekli kitlendi Görev Yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyordum.
Yamayla birlikte Türkçe oluyor.. Ama arkadaşlarında dediği gibi bende Windows ta pek tercih etmiyorum ağır bi tarayıcı bellek kullanımı aşırı ama sağlam bi tarayıcı..