Apple Safari 3.2 Yayınlandı

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Apple'ın uzunca bir süre Mac OS için özel olarak sunduğu Safari internet tarayıcısının Windows için 3.2 sürümü yayınlandı. Ücretsiz olarak indirin ve güncelleyin.

Apple tarafından Windows ortamı için de sunulan internet tarayıcısı Safari, kullanıcılara değişik bir seçenek sunmak ve internet sayfalarını başarılı şekilde gösterebilmek konularında oldukça iddialı. Türkiye'deki kullanıcıların genellikle iPhone'daki sürümüyle tanıdığı Safari'nin yeni sürümüyle birlikte Windows altında da oldukça önemli bir olgunluğa eriştiğini söyleyebiliriz. Bilindiği üzere ilk beta sürümleri "bazen" çalışabiliyordu.Neyse ki yeni sürümlerde bu sorunlar aşıldı

:: Safari 3.2'yi ücretsiz olarak indirin.

Bilgi için:Apple
Yazan:
Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

pulsarkuant

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Safari'yi denemiştim hızı fena değildi ancak mermer gibi. Addon desteği yok en azından windows için. Özelleştirmede mümkün değil. Bu sorunları giderirlerse bayağı tutacak bir program bence..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Benzetme gerçekten cuk oturdu. bildiğim kadarıyla program ingilizce... Türkçe seçeneği mevcut mu?.

leylek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows`ta Safari`yi gerçekten kullanan kaç kişi vardır acaba?

queue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
safariyi ben kullanıyorum ve internet explorer dan daha iyi oldukça iyi hem de açılamayan siteleri bile başarılı bir hızda getiriyor hemen ekrana ve firefox a benzerliği de yok değil ayrıca ben basitleştirilmiş ve ekranda sadece siteyi gösteren güzel bir program