sorunum bu şekildedir ( videodaki cihaz bna aittir)
Gördüm bunu kitlenmeler banada oluyor azda olsa ama yazılımsal bunlar güncelleme ile geçicektir.
sorunum bu şekildedir ( videodaki cihaz bna aittir)
hmm şöyle söyleyim ozman oyun oynayıp çıktıktan sonra vildirim panelini açmak istediğimde ekran siyah oluyor ve ortada bir ikon dönüyor hemen ardından touch ıd şifre istiyor bir nevi tuş kitliyorŞuanda çalıştığım şirkette bazı internet sitelerinin erişim engeli var bu yüzden videoyu maalesef izleyemiyorum
dsotum olay bu zaten randevu hizmeti varken oraya randevu almadan hizmet almak için giden çok insan var ben kendimden biliyorum bu yönde bir çok tüketiciye randevu alması gerektiğini söyledim çünkü benim elimde olan bir şey değil,
hmm şöyle söyleyim ozman oyun oynayıp çıktıktan sonra vildirim panelini açmak istediğimde ekran siyah oluyor ve ortada bir ikon dönüyor hemen ardından touch ıd şifre istiyor bir nevi tuş kitliyor
ah keşke yazılımsal bir sorun olsada bide servisle uğraşasamGördüm bunu kitlenmeler banada oluyor azda olsa ama yazılımsal bunlar güncelleme ile geçicektir.
Randevu amla yöntemini bilmediği için çoğu tüketici zaten sıra geliyor diye geliyor ve bizde öyle işimiz oluyor randevu alamıyoruz sıraya giriyor gerekli yardımda bulunuyorlar herzaman boş çevirmiyorlar.
anladım peki randevu almak için gece 12 de felan diyorlar yani o oly dogrumu yada nasıl alabiliriz dünden beri deniyorum hiç boş randevu yok :SDediğim gibi cihazda teknik işlem yapılması gerekiyorsa zaten randevu alınması gerektiğini söylediklerini bildirdim genel olarak ön bilgilendirme yapılarak duruma göre destek sağlanıyor fakat teknik durumlarda randevu alınmalıdır,
6s Plus kullanıyorum bu tarz çeşitli sorunlar bende de mevcut ama bu ios 9'da da böyleydi ios8 yine aynı şekilde geelcek güncelle ile sorunlar gideriliyor yenimsorunşarda çıkıyor tabiki ama en azından gelecek güncelleme ile giderileceğiin biliyorsunuz.ah keşke yazılımsal bir sorun olsada bide servisle uğraşasam
işte sorun ordaki bu sorunu 10.2 de yaşadım 10.1 yükledim ve sorun düzelmedi bu sorun bencede yazılımsal cunkı servise gitti cihaz donanımsal olarak bir sorun bulunmadı dediler bir testten geçmiş cihaz o yüzden sanırım yazılımsal6s Plus kullanıyorum bu tarz çeşitli sorunlar bende de mevcut ama bu ios 9'da da böyleydi ios8 yine aynı şekilde geelcek güncelle ile sorunlar gideriliyor yenimsorunşarda çıkıyor tabiki ama en azından gelecek güncelleme ile giderileceğiin biliyorsunuz.
işte sorun ordaki bu sorunu 10.2 de yaşadım 10.1 yükledim ve sorun düzelmedi bu sorun bencede yazılımsal cunkı servise gitti cihaz donanımsal olarak bir sorun bulunmadı dediler bir testten geçmiş cihaz o yüzden sanırım yazılımsal
randevusuz gittginde ne gibi bir islem yaptirdin ?6s Plus kullanıyorum bu tarz çeşitli sorunlar bende de mevcut ama bu ios 9'da da böyleydi ios8 yine aynı şekilde geelcek güncelle ile sorunlar gideriliyor yenimsorunşarda çıkıyor tabiki ama en azından gelecek güncelleme ile giderileceğiin biliyorsunuz.
umarim ve randevu almanin baska yollari var mi ?Kısa bi süre sonra umarım sorunun giderilir
umarim ve randevu almanin baska yollari var mi ?