mehmet38050
Öğrenci
arkadaşlar istanbula 3 günlüğüne geleceğim 6s cihaımda bir sorun var ve Şu an bakıyorum randevuler hep dolu birtürlü randevu bulamıyorum bunun bir yolu yok mudur ve randevusuz gelsek orda bakmazlar mı bilgisi olan lütfen yoruma
tamir ama büyük ihtimalle değişim olur sıfırı ileRandevu ne için? Tamir mi yeni telefon satın almak mı?
kesin bakarlar dimi kardeşim sat 10 da orda olurum kesin hatta daha erkenerken gidip kuyruga girerseniz bakıyorlar
hmmm çok sıra oluyor mu peki ?bakarlar ben bu şekil gitmiştim.
ben de tam 10da gittim önümde 5 kişi vardı ne ara geldi onlar anlayamadımhmmm çok sıra oluyor mu peki ?
ozman daha erken gitmek lazım 9.30 felanben de tam 10da gittim önümde 5 kişi vardı ne ara geldi onlar anlayamadım![]()
anladım bu kötü bi durum ve uaktan geldiğimi kısa sürli geldiğimi söylesemde bi şekilde yardımcı olmazalr mı ?=Selam Arkadaşlar,
Zorlu Center Apple'de teknik destek de belli bir süre çalıştım, randevusuz gelen kişilere sadece ön bilgilendirme yapılmaktadır çok nadir durumlarda randevuya gelmeyen tüketicinin yerine randevusuz kişilere destek sağlanılıyor fakat bu durum istinai durumdur, genel olarak cihazın teknik durumlarıyla ilgili randevu alması gerektiği bilgisi verilmektedir, Randevu almanın basit bir yolu vardır hızlı olursanız her saat başı ile 10 dakika arasında randevu alabilirsiniz örn; " 12:00-12:10'a / 18:00-18:10 "
Randevusuz giderseniz %99 geri döneceksinizdir.
2-3 saat bile beklemeye razıyım çünki dediğim gibi bunu bir şekkilde halletmem lazım 2 gundur bakıyorum randevu alamıyorum zaten :SAkasya veya Zorlu daki Apple Storelara gidip kuyrağa girerseniz 1 saat felan beklemeniz gerekiyor ama randevusuz işinizi hallediyorlar.
anladım bu kötü bi durum ve uaktan geldiğimi kısa sürli geldiğimi söylesemde bi şekilde yardımcı olmazalr mı ?=
Akasya veya Zorlu daki Apple Storelara gidip kuyrağa girerseniz 1 saat felan beklemeniz gerekiyor ama randevusuz işinizi hallediyorlar.
Dostum dediğim gibi apple teknik desteği diğer tüketicilerin hakkına girmemek için, sadece randevuyla vermektedir, Şirket prosedürleri bu yöndedir
anladım sanırım randeu satın alıcam :SDostum dediğim gibi apple teknik desteği diğer tüketicilerin hakkına girmemek için, sadece randevuyla vermektedir, Şirket prosedürleri bu yöndedir
2-3 saat bile beklemeye razıyım çünki dediğim gibi bunu bir şekkilde halletmem lazım 2 gundur bakıyorum randevu alamıyorum zaten :S
Biz işlerimizi sürekli bu şekilde hallediyoruz hepde cihazı alıp grrekeni yapıyor hiç boş döndüğümüzü ve boş döneni çevremden görmedim.
Sıkıntı olmaz akasya veya zorluya giderseniz beklediğiniz sürece kuyrukta sıra size gelince gereğini yapacaklardır.2-3 saat bile beklemeye razıyım çünki dediğim gibi bunu bir şekkilde halletmem lazım 2 gundur bakıyorum randevu alamıyorum zaten :S
Bireysel tüketiciler için bu yöndedir, ayrıcalık tanınıyor olabilir bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim.
sorunum bu şekildedir ( videodaki cihaz bna aittir)Bireysel tüketiciler için bu yöndedir, ayrıcalık tanınıyor olabilir bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim.
sorunum bu şekildedir ( videodaki cihaz bna aittir)
Ayrıcalık tanınıyor zaten hergün apple storelardaki kuyruğun sebebi bunyoksa insanlar geri dönecek olsa gitmez, çünkü geri çevirmiyorlar.