Premium üyelik devam ediyor mu?Yaklaşık 15 gb telefona indirdiğim müzik vardı. Bu sabah Apple music’e girdiğimde indirilen müziklerin hepsi silinmişti. Sizce bu neden olmuş olabilir ? Aynı sorunla karşılaşan var mı aranızda ?
Premium üyelik devam ediyor mu?
Hesabınızda birşey yaptınız mı?Evet ediyor.
Hesabınızda birşey yaptınız mı?
Satın alma vs. GibiNe gibi? Birşey yapmadım ama.
Geçmiş olsun![]()
MaalesefTümünü indir diye bir seçenek yok mu ? [emoji3]
Maalesef
Albüm albüm işkence![]()
Rica ederim kolay gelsinSorma ya harbiden işkence şimdi. Neyse yapacak birşey yok. Sağlık olsun diyelim. Teşekkürler kardeşim.
Tamamını albüm kapağının üstünde bir tuş var oraya basın tümü ineriCloud müzik arşivi kapanmış. Geri açtım. Şimdi listelerimin hepsi göründü ama tabi bulutta. Hepsini tekrardan indirmem gerekecek.![]()
Üstü demişim çok özür dilerim. Yanı diyecektim kafam karışmış işte. İşaretlediğim yer buraya basınca albümdeki bütün müzikleri indiriyor.tam olarak neresi
Üstü demişim çok özür dilerim. Yanı diyecektim kafam karışmış işte. İşaretlediğim yer buraya basınca albümdeki bütün müzikleri indiriyor.Ekli dosyayı görüntüle 25487
free kullanıyorum karışık çalıyor android de pcde şarkı seçmek mümkün de o kadar şarkı içinden seçmek zor karışık çalsın güzel oluyor bir Cem Karaca bir Slayer...Çok iyi spotify da paralı maalesef
Spotify eyidir hoşdur.Apple music emma benenaspotify'da böyle hayvanlıklar yok...
Apple music'in kalitesi bana spotify'dan daha iyi geliyor ama spotify ona göre çok daha kullanışlı bence.
Apple müzikten önce bende spotify kullanıyordum. Şuan spotify'ın Watch ve AirPods ile uyumu nasıldır bilmiyorum ?
Normal çalıyor. Durdurma vs. De var diye duydumApple müzikten önce bende spotify kullanıyordum. Şuan spotify'ın Watch ve AirPods ile uyumu nasıldır bilmiyorum ?
Aynen bir müzik yüksek kalitede 10 mb oluyor ortalama. Normalde 5 mbspotify androidi düşük olan cihazlarda da kullanıldığı için çok güzel, kullanışlı. ama mb'si sıkıntı düşük telefonlarda. zaten premium almaya da gerek yok gibi duruyor şu anlık.