Apple mı Samsung mu?

ShiftDelete.Net

Teknolojiye dair her şey!
Reaksiyon puanı
583
maxresdefault-2.jpg

Apple mı Samsung mu ? - Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

Teknoloji dünyasının en büyük ikilem sorularından biri Konumuz ne? YouTube kanalına konu oluyor. YouTuber ve Instagrammer'lara Apple mı Samsung mu sorusu yöneltiliyor.

:: Peki, siz hangi taraftasınız?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
En başarılı ve uygun fiyatlarıyla muhteşem ürünleriyle kullanıcıları etikeleyen Samsung'un gözde ürünlerini tercih edebilirim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Samsung forever.
alayına Samsung...

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Samsung’u hiçbir firmaya değişmem.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Özellikle note 8 i baya beğeniyorum.

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aliskanlik meselesi, kim neyi alisirsa onu tercih eder. Samsung (android) benim tercihim.

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Apple kendi telefonuna samsunga, samsungun kendi telefonundan daha kaliteli ekran ve işlemci yaptırdığı için apple daha iyi. Kendi yazılımı kendi uygulama dükkanı daha güvenli olduğu için apple. Ama iş amerikan ve koreye dönünce de kore kazansın :D

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
İhtiyacımı (özellik ve bütçe) hangisi karşılarsa onu tercih ederim. Şu an Spen için Note serisi (Samsung) Ancak Apple'da kalemli model üzerinde çalışmaya başlamış neden olmasın.

cacar54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
apple bir dünya veriyor o dünyayı kullanıyorsunuz.samsung size kendi dünyanızı yaratmanızı sağlayan bir android veriyor.aradaki fark bu.
apple ın en iyi telefonu 7 ve 7 plus sanırım.samsung ta i,se note serisi bambaşka bir tecrübe.herşeyden önce tabiki kullanıcı tercihi.
şirket telefonum ı phone,sadece işlerimi görmek için kullanıyorum.android telefonumda ise herşeyimi yapabiliyorum.kasma donma yaşamıyorum.
samsung ve android tercihimdir.

Pasa58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 sinide kullanmam

---- Mesajlar birleştirildi ----

Samsungu bedava verseler kullanmam

Son düzenleme:

Lucema

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tabiki apple dogruyu soylemek lazimsa her turlu markayi kullandim suan s8 den yaziyorum kardesimle bir haftaligina degistik neden apple baska aslinda apple aldimi sadece meraktan model yukseltirsin baska bir sey icin degil dokunmatik farki bile var diyebilirim standart bir kullanici icin harika ömürlük telefonlar yok ben yazilim yazarim sunu isterim dersen bilmem bu telefon benim her turlu ihtiyaci karsiliyor apple bir ipek hissi verirken ne yalan soyleyim android telefonlar kadife hissi veriyor onun icin bu para verilir ve son model apple rahat 5 sene kullanilir hic sikinti yapmaz

firari05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sadece şunu söyleyim apple çok bencil bir telefon o yüzden samsung

Furkanevski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
komedi huawei kim ki? Samsng'un tırnağı olamaz Apple'ın tırnağını bırak tükrüğü bile olamaz.

cacar54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
892
sanırım apple kullandınız.neden bu şekilde düşünüyorsunuz, fikriniz neden değişti.?

---- Mesajlar birleştirildi ----

huawei son açıklanan rakamlara göre apple ı dünya genelinde telefon satışlarında geçti
Aslında hala apple kullanıyorum fikrimin değişmesinin sebebi samsung daha yenilikçi apple ise kendine pek bir şey katamadı bence hala 2014 te kaldı,X ile çok az bi yenilik yapmıştı ama samsung ve xiaomi ondan önce yapmıştı o yeniliği.