Apple Magic Mouse Almalı mıyım?

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar Kasım ayında Macbook Air modelini alacağım bir sorum olacak. Mouse Olarak Magic mouse almalı mıyım? fiyatı 250 tl.

Sizce değer mi yoksa sıradan bir mouse'ta idare eder mi?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
O mouse iMac'ler için, masa üstü kullanımı uygun bir şekilde dizayn edilmişti yani masa üstü kullanım için uygun bir mouse o. Ayrıca o mouse'a 250TL para vermek..
Ona 250TL para vermek yerine üstüne biraz daha para koyarsınız gidersiniz Razer'den falan adam akıllı bir mouse alırsınız.

Ayrıca hiç almasanız da olur. Çünkü zaten Apple'ın Trackpad'leri, Casper'ın, Lenovo'nunkiler gibi değil. Çok daha iyi bir kullanım sunuyor. O Trackpad ile oyun oynamak dışında her türlü işinizi rahat yaparsınız.

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
O mouse iMac'ler için, masa üstü kullanımı uygun bir şekilde dizayn edilmişti yani masa üstü kullanım için uygun bir mouse o. Ayrıca o mouse'a 250TL para vermek..
Ona 250TL para vermek yerine üstüne biraz daha para koyarsınız gidersiniz Razer'den falan adam akıllı bir mouse alırsınız.

Ayrıca hiç almasanız da olur. Çünkü zaten Apple'ın Trackpad'leri, Casper'ın, Lenovo'nunkiler gibi değil. Çok daha iyi bir kullanım sunuyor. O Trackpad ile oyun oynamak dışında her türlü işinizi rahat yaparsınız.
trackpad'i yinede kullanamıyorum , mouse'ı almayı düşünüyorum , tavsiye eder misiniz çok güzel gözüküyor :)

CanOkyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
alma pişman olursun o ürüne o para verimlez önceden retina macbook pro 13inc kullanıyordum o mause u aldım daha 1 hafta geçmeden çizik çizik oldu pek belli olmuyordu ama ışık gelince felan beni rahatsız ediyordu macbook un ekranı kırıldı zaten bende ekranı tamir ettirmek yerine bilgisayarı satıp ekrana vereceğim parayı üstüne ekleyerek asus k555 aldım 2 yıl a yakın süredir sorunsuz kullanıyorum