Apple Kutusu Güvenilir Mi

spook67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar uzun düşünceler sonunda huawei mate 20 pronun ekran probleminden dolayı ikinci el xr almaya karar verdim.Yurtdışı kayıtlı cihazlar satıyorlar sizce güvenilir mi alıp sıkıntı yaşayan oldu mu

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Hakkı abi videolarda bahsediyordu, bi kaç kez ürün de yollamışlar yani güvenilirdir. Ama öncelikle son yasaları filan iyi araştırın baya pahalıya geliyormuş galiba vergilerle.

spook67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hocam pasaport kayıtlı diyorlar yurtdışı cihaz ama trdede garantisi geçiyor diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Hakkı Alkan bey yardımcı olursa son durum hakkında ona göre adım atmayı düşünüyorum
Çünkü cihaz kutusuz diyorlar.

murat zorluu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,391
Hocam pasaport kayıtlı diyorlar yurtdışı cihaz ama trdede garantisi geçiyor diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Hakkı Alkan bey yardımcı olursa son durum hakkında ona göre adım atmayı düşünüyorum
Çünkü cihaz kutusuz diyorlar.
Yeni yasaya göre 830TL verip tr'ye kayıt ettirip resmi tr telefonu haline getirmeniz lazım yoksa telefon açıldıktan sonraki 4 ay içinde devlet kapatacak

spook67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
pasaport kayıtlı diyorlardı neyse ben başka yerden aldım tr cihazı

dozkanbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
applekutusu.com beş para etmez bir site. Sakın birşey almayın. Beni zarara soktular.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar uzun düşünceler sonunda huawei mate 20 pronun ekran probleminden dolayı ikinci el xr almaya karar verdim.Yurtdışı kayıtlı cihazlar satıyorlar sizce güvenilir mi alıp sıkıntı yaşayan oldu mu
Güvenilir değil.