katılıyorum....Hakkı abi videolarda bahsediyordu, bi kaç kez ürün de yollamışlar yani güvenilirdir. Ama öncelikle son yasaları filan iyi araştırın baya pahalıya geliyormuş galiba vergilerle.
pasaport kayıtlı diyorlarkatılıyorum....
Yeni yasaya göre 830TL verip tr'ye kayıt ettirip resmi tr telefonu haline getirmeniz lazım yoksa telefon açıldıktan sonraki 4 ay içinde devlet kapatacakHocam pasaport kayıtlı diyorlar yurtdışı cihaz ama trdede garantisi geçiyor diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Hakkı Alkan bey yardımcı olursa son durum hakkında ona göre adım atmayı düşünüyorum
Çünkü cihaz kutusuz diyorlar.
Telefon açıldıktan sonra değil,sim kart takıldığından sonra 4 ay süresi başlıyorYeni yasaya göre 830TL verip tr'ye kayıt ettirip resmi tr telefonu haline getirmeniz lazım yoksa telefon açıldıktan sonraki 4 ay içinde devlet kapatacak
Tamam da telefonu alınca simkartsız mı kullanacak sim kart takacak.4 ay başlayacakTelefon açıldıktan sonra değil,sim kart takıldığından sonra 4 ay süresi başlıyor
Güvenilir değil.Arkadaşlar uzun düşünceler sonunda huawei mate 20 pronun ekran probleminden dolayı ikinci el xr almaya karar verdim.Yurtdışı kayıtlı cihazlar satıyorlar sizce güvenilir mi alıp sıkıntı yaşayan oldu mu