Apple kullanıcıları sizce hangisi?

İos 6 mı? İos 7mı?

• Kullanılan toplam oy
    35

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Stabilite olarak ıos 6 en iyi durumda , Ios 7 nın gelişmesi için ıphone 6 ya kadar zamanları var ama benim için ıos 7

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bence iOS 6 daha iyi göresellik olarakta. Stabilite işi ise şuan iOS 7 de tam yerine oturmadı ama oda kendine gelecektir yakında. Bana kalsa değişmese daha iyidi ama insanda hep aynı arayüzü görünce sıkılmaya başlıyor açıkçası.

Reaksiyon puanı
2
Her zaman yenilikten yana olmusumdur. Kullanmis oldugum bir donanimin beta sürücüsü bile ciksa yükler ve denerim. Iphone 5 kullaniyorum, IOS 7.0.4 gayet memnunum.

KADIOGLU89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ios 7 daha kullanisli ama daha tam oturmadi guncellemelerlr agirdan toparliyor ben ios 7 kullaniyorum

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iphone 4 için ios 6
iphone 4s için şarj sorun değilse 7 sorun ise 6
5,5s için ise 7

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
e 6 işletim sisteminde 6 sene aynı arayüz baymıştı artık. ios 7 iyi güzel görünüyor ancak hala birçok eksiği var

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İos 7 daha güzel fakat ben biraz daha premium bir arayüz bekliyordum açıkçası. Böyle cıvıl cıvıl birşeyler değil =)
İos 7 yi daha güzel buluyorum görünüm olarak fakat İos 6 daha stabil.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ios 7 yi ilk çıktığında çok yadırgadım hala yadırgıyorum ama özellik ve kullanım kolaylığı olarak ios7 daha iyi 7.1 de geldimi zaten kimse tutamaz(tutacakda bir şey yok hani:D)

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her zaman yenilikten yana olmusumdur. Kullanmis oldugum bir donanimin beta sürücüsü bile ciksa yükler ve denerim. Iphone 5 kullaniyorum, IOS 7.0.4 gayet memnunum.

Benim kafadan biri;) pcnin ekran kartinin beta guncellemelirini dahi yuklerim sirf bunun icin firefoxun Aurora sini kullaniyorum her actigimda bi guncelleme....

Reaksiyon puanı
2
Benim kafadan biri;) pcnin ekran kartinin beta guncellemelirini dahi yuklerim sirf bunun icin firefoxun Aurora sini kullaniyorum her actigimda bi guncelleme....

Merhaba, kesinlikle dogru olani yapiyoruz. Suan bile, Nvidia ekran kartimin son cikan beta sürücüsünü kullaniyorum. Sayet calismada stabil bozuklugu var ise, bunlari görebiliyoruz. Her yenilik kullanicilar tarafindan denenmeli diye düsünüyorum.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Telefonun güçlü ie ios7 çok güzel ama ıphone 4 te tam bir katil

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, kesinlikle dogru olani yapiyoruz. Suan bile, Nvidia ekran kartimin son cikan beta sürücüsünü kullaniyorum. Sayet calismada stabil bozuklugu var ise, bunlari görebiliyoruz. Her yenilik kullanicilar tarafindan denenmeli diye düsünüyorum.

Aynen bende Nvidia nin betayi guncelledim

fatih123a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İos 7 çıktığında resmen telefondan soğdum değiştirmek istedim ama alışınca gayet iyi glemeye başladı gözüme arkadaş ios6 kullanıyor ve gözüme çok kötü geliyo nedense ios 7.1 b1 iphone4 kullanıyorum

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iOS 7 görsellik ve işlevsellik bakımından önde. Çıkarttığı güncellemelerle stabiliteyi de arttırdı.