Apple iPhone 7 Lansmanı - Canlı Yayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Apple iPhone 7 Lansmanı - Canlı Yayın

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin tanıtılacağı lansmanı canlı olarak yayınlıyoruz. Canlı yayın 20:00 itibarıyla başlayacak, sakın kaçırmayın!

iPhone 7 lansmanından beklentileriniz neler?

Son düzenleme:

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
3800 tllik vatan fiyatının doğru olmaması beklentim

M

Murat Burç

SDN Okuru
100 mah batarya artışı
Az iyileştirilmiş kamera
768p ekran
İyi olmayan batarya (7 içim )
Aynı kasa
Ama eskisine nazaran daha guclu işlemci
Apple önce guclu yerlerini dahada saglamlastiracagina kanayan yaralarına çare bulsun

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
100 mah batarya artışı
Az iyileştirilmiş kamera
768p ekran
İyi olmayan batarya (7 içim )
Aynı kasa
Ama eskisine nazaran daha guclu işlemci
Apple önce guclu yerlerini dahada saglamlastiracagina kanayan yaralarına çare bulsun

Az iyileştirilmiş kamera? Pardon da Plus modelde çift kamera var.
Batarya ile iOS optimizasyonu telefonun bir gün yetmesine gayet yeterli geliyor dandroidlerde 3000 mah var da ne işe yarıyor. İki gün sonra mort.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Az iyileştirilmiş kamera? Pardon da Plus modelde çift kamera var.
Batarya ile iOS optimizasyonu telefonun bir gün yetmesine gayet yeterli geliyor dandroidlerde 3000 mah var da ne işe yarıyor. İki gün sonra mort.
İki gün sonra mort dediğin telefonlarda 2k ekran olmasına rağmen sizinkilerden daha fazla ekran süresi alıyor haberin olsun.
6s plus uçuyordu kamerada 7 plsutan bir hayır geleceğini düşünmüyorum.

Reaksiyon puanı
10,315
Mobil bölümdeki yorumları okudum. Çok şaşırdım doğrusu...
Android-Elma savaşı almış başını gitmiş.
Elmacılarda müthiş bir fetişizm, adeta şehvet boyutuna varmış bir putlaştırma söz konusu.
Androidcilerde de çok gereksiz bir küçümseme, karalama gayreti mevcut.
Özetle Türk toplumunun kronik ifrat-tefrit hastalığı diyelim.
Yeni çıkacak "Elma" belli ki iyi bir telefon... -Muhtemel kusurlarına rağmen- belli ki çok iyi bir telefon.
Karalayacak, küçük görecek bir durum yok. Ama,
Sonuçta bir telefon bu.

Rakibi olan Samsungu bir tarafa bıraktım, mesela sıradan bir telefon, diyelim ZTE Axon 7, yahut Huawei, ya da HTC, Sony gibi firmaların herhangi bir telefonu olsun... Merak ediyorum belki birkaç önemsiz fark dışında bunlardan daha fazla ne verebilir insanlara? Nasıl bir artı değer katabilir bu arkadaşların hayatına? Markanın isim fetişizmi dışında...

Uçuk fiyatından da vazgeçtim, de... Tek merak ettiğim soru bu, daha fazla ne verebilir?
İyi de bu fetişizm niye?
Acaba bu sahte kabadayı Amerikan büyüsü olabilir mi?
Elma sevdalılarını anladım da, Androidci arkadaşların düşmanlığının bile bu markaya değer kattığını kaç kişi farkedebiliyor acaba?
Kafamdaki suallere cevap bulabilirsem belki birgün ben de almayı düşünebilirim! :)

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Elmacılarda müthiş bir fetişizm, adeta şehvet boyutuna varmış bir putlaştırma söz konusu.
Yeni çıkacak "Elma" belli ki iyi bir telefon... -Muhtemel kusurlarına rağmen- belli ki çok iyi bir telefon.
Sonuçta bir telefon bu.

Rakibi olan Samsungu bir tarafa bıraktım, mesela sıradan bir telefon, diyelim ZTE Axon 7, yahut Huawei, ya da HTC, Sony gibi firmaların herhangi bir telefonu olsun... Merak ediyorum belki birkaç önemsiz fark dışında bunlardan daha fazla ne verebilir insanlara? Nasıl bir artı değer katabilir bu arkadaşların hayatına? Markanın isim fetişizmi dışında...

Uçuk fiyatından da vazgeçtim, de... Tek merak ettiğim soru bu, daha fazla ne verebilir?
İyi de bu fetişizm niye?
Elma sevdalılarını anladım da, Androidci arkadaşların düşmanlığının bile bu markaya değer kattığını kaç kişi farkedebiliyor acaba?
Kafamdaki suallere cevap bulabilirsem belki birgün ben de almayı düşünebilirim! :)
Hocam merhaba,

Bende böyle önyargılıydım uçuk fiyatına ne. ne buluyorlar bu telefonda acaba diye meraktan edindim bir tane. Kullanımı gerçekten kullanıcı dostu. O 4 gb'lı telefonlarıyla övünen arkadaşlarımın yaptığı her işlemi ben 1 gb'lık iphone 6 ile çok daha hızlı gerçekleştirebildim. Stabilite bir işletim sistemi gerçekten farkını hissettiriyor kullanım esnasında. Bu kadar ön yargıdan sonra gidip birde macbook air aldım. Ben bugüne kadar laptop diye başka birşey kullanmışım onu anladım. Allah beni affetsin :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Hocam merhaba,

Bende böyle önyargılıydım uçuk fiyatına ne. ne buluyorlar bu telefonda acaba diye meraktan edindim bir tane. Kullanımı gerçekten kullanıcı dostu. O 4 gb'lı telefonlarıyla övünen arkadaşlarımın yaptığı her işlemi ben 1 gb'lık iphone 6 ile çok daha hızlı gerçekleştirebildim. Stabilite bir işletim sistemi gerçekten farkını hissettiriyor kullanım esnasında. Bu kadar ön yargıdan sonra gidip birde macbook air aldım. Ben bugüne kadar laptop diye başka birşey kullanmışım onu anladım. Allah beni affetsin :D

Allah beni de affetsin. iPhone 4 zamanlarında sövüp sayıyordum babam bana bi ikinci el 4S aldı. Büyülendim resmen telefon beni benden aldı. Sonra babamın 5S'i aldım o 6'ya geçti. Şimdi 7 alsın diye bastıracağım. Ayrıca geçen sene iPad istedim onu da aldı :D Küfrettiğim firmanın ürünlerini kullanıyorum arrık

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sonuçta bir telefon bu.

İyi de bu fetişizm niye?
Herşeyi geçtim HTC 10 iphone 7 HTC 10un önüne geçebilir mi:D Beni bilen bilir samsung taraftarıyım.
ama HTC 10 her yönüyle mi üstün olur. Evet üstün
aa güncelleme desteği kaç sene güncelleme alıyor iphoneler.
Yazın googlea apple bilerek iphoneleri yavaşlatıyor diye. S3'ü cynogen mod android 6.0.1 ile takır tukur kullananı bilirim.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Herşeyi geçtim HTC 10 iphone 7 HTC 10un önüne geçebilir mi:D Beni bilen bilir samsung taraftarıyım.
Yazın googlea apple bilerek iphoneleri yavaşlatıyor diye. S3'ü cynogen mod android 6.0.1 ile takır tukur kullananı bilirim.

Bilerek yavaşlatma mı? Evde iPad Air ve iPhone 6 mevcut ikisi de jet gibi maşallah.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Nickin farklı, yazdığın içerik farklı, taraftarı (benimkisi taraftarlık değil bunu da belirteyim) olduğun marka farklı. Sana itimat etmiyorum :p

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone 7
Deep blue geçiyor sanırım mavi gelicek fiyatı görmeyin :confused:
ney dahili hafıza 16 gb diyor:eek:
eğer bu sitede yazanlar doğruysa A10 istisna hiçbir şey değişmemiş ekran çözünürlüğü olsun vb diğer taraflar çok küçük iyileştirmeler ve 4k 60 fps yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
Nickin farklı, yazdığın içerik farklı, taraftarı (benimkisi taraftarlık değil bunu da belirteyim) olduğun marka farklı. Sana itimat etmiyorum :p
Şimdi samsung desem bana samsung taraftarılığı yapıyor dicekelr bende HTC 10u gösterdim isim trol

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ses var yayın donuyor sürekli biri iletsin ofise

furkany33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
6s kullanıyorum önceden kullandığım telefonum 4s di 5 cıktığındada aynısını yasamıstım iphone 7 hız anlamında yetersiz 7 plus için yorum yapmıyorum plus serisini kullanmadım.Cok iyi gibi görünüyor .Bide göz boyamak için 6 dan 2 kat hızlı diyorlar 6s söylemiyorlar .Ama 7s dahada gelistirilip harika olabilir.Su gecirmez olması harika olmus.

Reaksiyon puanı
10,315
Allah beni affetsin :D

Allah hepimizi affetsin aslında...
Hemen hepimiz aynı hastalık ile malul kişileriz çünkü.
Bir yoksula 4 kuruş kıyamayan bizler bir asgari ücretlinin -en az- 3 maaşını gözümüzü kırpmadan bir yıl sonra modası geçecek olan bir alete verebiliyoruz.