Apple, iPhone 5'i Tanıtıyor: Canlı Anlatım

thebest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence büyük ekranlı akıllı cepler daha çok ilgi görüyor bu aralar. en sağlam rakibi samsung bile galaxy S3 te 4.8 inch ekran tercih ederken iphone 6ncı nesil iphone 5 de neden 4 inch gibi küçük bir ekranı tercih etti anlayabilmiş değilim. ekran 4.8 inch olsaydı daha iyi olurdu kanımca. şimdiye kadar basında yer alan özelliklerini de göz önüne alırsak samsung galaxy s3 ten pek bi farkı yok gibi görünüyor. ram neden 2 gb olmazda 1 gb da kalırki. sen 2 gb yap da samsung dan bi farkın olsun. hele iphone 5 kamerası yine 8 megapikselde kalırsa bence iyice çuvallar bu kez iphone. iphone hayranları bu kez umduklarını bulamayabilir.

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence adı "iPhone 5" değil, "The New iPhone" olacak. Davetiyede ki 12'nin gölgesi olan "5" ise 5 yeni ürün tanıtacağının göstergesi.

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence büyük ekranlı akıllı cepler daha çok ilgi görüyor bu aralar. en sağlam rakibi samsung bile galaxy S3 te 4.8 inch ekran tercih ederken iphone 6ncı nesil iphone 5 de neden 4 inch gibi küçük bir ekranı tercih etti anlayabilmiş değilim. ekran 4.8 inch olsaydı daha iyi olurdu kanımca. şimdiye kadar basında yer alan özelliklerini de göz önüne alırsak samsung galaxy s3 ten pek bi farkı yok gibi görünüyor. ram neden 2 gb olmazda 1 gb da kalırki. sen 2 gb yap da samsung dan bi farkın olsun. hele iphone 5 kamerası yine 8 megapikselde kalırsa bence iyice çuvallar bu kez iphone. iphone hayranları bu kez umduklarını bulamayabilir.

512mb ram bile yetiyo iosa. 4s'te 512 vardı 1 bile fazla

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence iPhone 5 olacak çünkü Apple isim hakları için çok uğraştı

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
5 e ulaşamıyorum mundar diyorum o zaman, kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı :D resimlere bakarız artık :D
4 inç bence çok ideal, tek elle çok iyi kullanılabilir.

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
S3ten daha iyi bi telefon olmasını bekliyorum

tooclose

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Canlı yayın kanalı varmı acaba? Video sitelerinden birisi verir elvet.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yapılabilecek tek yenilik 3D kamera, işlemci veya ram pro kullanıcılar hariç hissedilebilir bir yenilik sayılmaz

onenineone

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
"""TSİ 20:00'da başlayacak olan"""" deniyor.

Affınıza sığınıyorum, Buradaki TSİ nin anlamı nedir.

sakarboy

Asistan
Reaksiyon puanı
4
"""TSİ 20:00'da başlayacak olan"""" deniyor.

Affınıza sığınıyorum, Buradaki TSİ nin anlamı nedir.

türkiye saati ile akşam 8 de anlamında.

orda genelde doğu abd saati ile sabah 10.00 da tanıtım başlıyor o yüzden.. türkiye de akşaam saat 8 e denk geliyor

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Özelliklerini ekranını sallayın Fiyatı 500 TL olsun herkes alsın :P

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fanatik bir apple taraftarı olmama rağmen bu seferki tanıtım pek insanın içini kabartacak cinsten değil :D

bbozyokus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıkçası apple ın gelebileceği son nokta bence. daha ne kadar ileri gidebilirler ki ?

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
artık teknoloji beni şaşırtmıyor cep telefonu olarak nokia hariç sayın ısırılmış elma severler

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sevgili ayfoncular 5 beklerken 4.5 gelmesin de :D sizin hazırlıklı olun şimdiden (:

Ultrayer6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok uzun süre android kullandım. iphone alanlara tepki gösterdim. "o para o telefona verilir mi? bak bende daha güçlüsü var şöyle böyle" diye (tabiri caizse) sidik yarıştırdım tüm iphone kullanıcılarıyla. ama yetti.

işletim sistemi desen işletim sistemi değil, her şey darma dağınık. birkaç ayda xp gibi şişiyor. yok root atalım, yok kernel bulalım, yok şu ayarı yap yok bunu yap. telefon zaten fazla ısınıyor. reset atma sorunları var. android 4.0.3 'ün ise aslında çok dandik bir sistem olduğunu anladıktan sonra, sıradaki telefonum duruma göre ya iphone 5, ya da lumia 920 olacak.

virüs ve çöp kaynayan marketinden tut, hayvan gibi donanım olsa bile hala takılan/kasan sistem kullanıyorum. onlarca ekran çözünürlüğüne uysun diye boydan sündürülmüş, bulanık uygulamalar kullanıyorum. aynı uygulamanın ios versiyonu çok gösterişli ve stabil iken, android versionu düz renksiz kutucuklardan oluşuyor ama yine de takılmalar yaşanıyor.

klasik fandroid oldum. her şeyi reddettim. google'ı övdüm, apple'ı yerdim. telefonumdaki sorunları göz göre göre yalanladım. ama cidden yetti.

zaten beni android'e bağlayan tek bağ, flash player idi ki o da jelly bean'den sonra çıkmayacak. (xda yapar, root ile yüklersin demeyin. o kadar uğraşıp flash player yükleyeceksem eğer, iphone'a da yüklerim. jailbreak ile iphone'a da yükleniyor flash player.)

son birkaç aydır apple yanlısı tutum sergilemeye başladım. ya fanboy, ya da fanokia olacağız bakalım...

android? asla.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çok uzun süre android kullandım. iphone alanlara tepki gösterdim. "o para o telefona verilir mi? bak bende daha güçlüsü var şöyle böyle" diye (tabiri caizse) sidik yarıştırdım tüm iphone kullanıcılarıyla. ama yetti.

işletim sistemi desen işletim sistemi değil, her şey darma dağınık. birkaç ayda xp gibi şişiyor. yok root atalım, yok kernel bulalım, yok şu ayarı yap yok bunu yap. telefon zaten fazla ısınıyor. reset atma sorunları var. android 4.0.3 'ün ise aslında çok dandik bir sistem olduğunu anladıktan sonra, sıradaki telefonum duruma göre ya iphone 5, ya da lumia 920 olacak.

virüs ve çöp kaynayan marketinden tut, hayvan gibi donanım olsa bile hala takılan/kasan sistem kullanıyorum. onlarca ekran çözünürlüğüne uysun diye boydan sündürülmüş, bulanık uygulamalar kullanıyorum. aynı uygulamanın ios versiyonu çok gösterişli ve stabil iken, android versionu düz renksiz kutucuklardan oluşuyor ama yine de takılmalar yaşanıyor.

klasik fandroid oldum. her şeyi reddettim. google'ı övdüm, apple'ı yerdim. telefonumdaki sorunları göz göre göre yalanladım. ama cidden yetti.

zaten beni android'e bağlayan tek bağ, flash player idi ki o da jelly bean'den sonra çıkmayacak. (xda yapar, root ile yüklersin demeyin. o kadar uğraşıp flash player yükleyeceksem eğer, iphone'a da yüklerim. jailbreak ile iphone'a da yükleniyor flash player.)

son birkaç aydır apple yanlısı tutum sergilemeye başladım. ya fanboy, ya da fanokia olacağız bakalım...

android? asla.

iPhone kullandınız mı ?

sakarboy

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sevgili ayfoncular 5 beklerken 4.5 gelmesin de :D sizin hazırlıklı olun şimdiden (:

yani bu yorumu forumlarda belkide binlerce kişi yapmıştır.
yani buda ayrı bir trajedidir. gidiyor. adam yeni nesil cihaz yapmış isminin ne önemi var ?
yani galaxys2 den sonra samsung galaxys2plus gibi birşey yapsaydı ne yapacaktı S3 kullananlar çok merak ediyorum ya.
teknolojiyi böyle katletmeyin lütfen. saçma yorumlar bunlar..

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bi ısınamadım şu telefona.. .5 hariç tabi, henüz.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
10 dakika olmuş tık yok, bu mu takip bu mu canlı anlatım :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
çünkü bi gelişme yok hala :D ipad ve appstore'u anlatıyorlar şimdi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Geliyor geliyor ıphone 5 :D